iF za Woox innovations!

Štiri nagrade iF Design za izdelke pod blagovno znamko Philips

Philips A1PRO - WOOX InnovationsNagrade iF Design že več kot 60 let potrjujejo izjemne dosežke na področju oblikovanja. Imajo mednarodni ugled in so med največjimi in najpomembnejšimi svetovnimi nagradami na področju oblikovanja. Vsako leto je z žigom kakovosti iF nagrajeno oblikovanje v treh kategorijah: izdelek, komuniciranje in embalaža.

Philipsu kar štiri nagrade

Profesionalne DJ-slušalke Philips A1 (A1PRO), ki so nastale v sodelovanju s svetovno znanim DJ-jem Arminom van Buurenom, so izdelane iz zelo trpežnih materialov z lahko in trdno zgradbo, ki ponuja udobje in prilagodljivost.

Philips Soundbar HTL6145C - WOOXSlušalke Philips Fidelio NC1 so udobne zložljive slušalke z ikonsko obliko, ki so izdelane iz lahkega aluminija in ponujajo nadzorovano preprečevanje hrupa.

Za elegantno zasnovo, ki v širino meri le 3 cm in se popolnoma prilega tankim linijam sodobnih televizorjev, so nagrado prejeli tudi zvočniki Philips Soundbar HTL6145C.

Četrti v vrsti nagrajenih izdelkov pa je Philipsov brezžični domači zvočnik BT7500, ki je oblikovan tako, da prinaša odličen zvok. Zaobljen sprednji del zvočnika in povečana platforma okrepita akustično zmogljivost in omogočata, da zvok napolni celoten prostor.

WOOX Innovations

Philips Fidelio NC1 - WOOX InnovationsGreg Foster, vodja oblikovanja pri WOOX Innovations je povedal: »Imamo dolgo in bogato zgodovino prejemanja nagrad na področju oblikovanja. Odličnost izhaja iz naše osredotočenosti na izjemno kakovost zvoka in napredno tehnologijo, da izboljšamo izkušnjo zabave naših uporabnikov po svetu.«

Z upravljanjem portfelja znamk, ki vključujejo Philips, Onkyo, Trainer in Gibson, Woox Innovations posluje v več kot 100 državah in vsak teden odpošlje 2 milijona pošiljk s svojim izdelki. Portfelj uveljavljenih in rastočih blagovnih znamk zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo, ki temelji na kakovosti zvoka, oblike in tehnologije.


Woox Innovations je za izdelke, ki se prodajajo pod blagovno znamko Philips prejel kar štiri nagrade iF design.
Philips Wireless Speaker BT7500B - WOOX Innovations

Philips,woox innovations,armin van buuren,slušalke,zvočnik

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.