V prostem krogu

Glasba pozna vedno manj omejitev

Zvočnik Philips BT6000 Woox InnovationsPri Woox Innovations so predstavili najnovejši dodatek k seriji Philipsovih prenosnih zvočnikov. Odporen je proti kapljam, ima krepko ohišje in opremljen je s tehnologijo brezžičnega predvajanja glasbe. Brezžični zvočnik BT6000ustvarja topel, naraven zvok. Par gonilnikov in pasivna radiatorja, ki se nahajata vsak na svoji strani rombasto oblikovanega zvočnika, skupaj s tehnologijo Digital Sound Processing poskrbijo za živo glasbo brez popačenj.

Povezljivost je postala običajna

Zvočnik Philips BT6000 Woox InnovationsKompakten in priročen Philipsov prenosni zvočnik BT6000 s tehnologijo Bluetooth omogoča, da glasbo poslušamo brez nadležne uporabe kablov. S tehnologijo NFC je povezovanje med zvočnikom in pametnimi telefoni ali tabličnimi računalniki povsem preprosto: s pametno napravo se zgolj dotaknemo označenega mesta na zvočniku in že predvajamo želeno glasbo. Krepko ohišje in odpornost proti kapljam pa omogočata, da lahko brezskrbno postavimo zvočnik kamorkoli želimo, saj je po standardu IPX4 ta naprava »Splash-proof«.

Poln delavnikZvočnik Philips BT6000 Woox Innovations

12 V akumulatorska baterija zvočnika omogoča kar 8-urno uporabo. Z vgrajenim mikrofonom za klice ga lahko uporabljamo tudi kot telefonski zvočnik. Ko prejmemo klic, se glasba ustavi in nam omogoči pogovor preko zvočnika. Tehnologija Digital Sound Processing optimizira proizveden zvok, ki je čist in močan, slišana je vsaka podrobnost brez kakršnihkoli popačenj, poskrbeti moramo le, da smo sami, oziroma, da ne opravljamo pogovorov, pri katerih si želimo zasebnosti.  

Izvirna oblika

Zvočnik Philips BT6000 Woox InnovationsOblika ustreza aktivnemu načinu življenja, saj lahko zvočnik preprosto zataknemo za pas, torbo ali na kolo. Ni nam treba skrbeti, da bi pri prenosu odlomili kakšen gumb, saj je ohišje zasnovano krepko in s čistimi linijami. Zvočnik je združljiv s katerimkoli priključkom USB, kar je zelo priročno, kadar potrebujemo polnjenje. Omogoča tudi priključke prek audio-in druge žične povezave, preko katerih želimo predvajati glasbo. Pri nas bo na voljo v metalni črni različici.

Philipsov brezžični prenosni zvočnik BT6000 bo po priporočeni maloprodajni ceni 99,99 EUR na naših prodajnih policah že od maja naprej.Brezžični zvočnik Philips BT6000 ustvarja topel, naraven zvok doma in na poti in s tehnologijo Digital Sound Processing poskrbi za živo glasbo brez popačenj, kakršne smo vajeni pri izdelkih Woox Innovations.
Zvočnik Philips BT6000 Woox Innovations

Philips,bt6000,brezžični zvočnik,Gibson,woox innovations

Zvočnik Philips BT6000 Woox Innovations

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.