Boose

Namesto številnih naprav

Vsaj dve lokaciji poznam, na katerih potrebujem tako zadevo in na obeh sem jo preizkusil. V garaži je to odlična rešitev. Zanjo potrebujete zelo malo prostora, zvok povsem zadošča, pa še telefon je odložen vedno na istem mestu, zato ga ni treba iskati med policami z orodjem.

Na vikendu, kjer nimam elektrike, se je Boose ravno tako izkazal za uporabnega. Resda ni tako močan, kakor bi od njega zahtevala kaka številčnejša druščina, a zmore zadovoljiti osnovno potrebo po glasbi.

Kako deluje

Barvne kombinacije zvočnika Boose

Tehnično princip delovanja Boose ni opisan, praktično pa deluje prek fizičnega stika s telefonom. Glede na to, da mora biti zvočnik telefona pravilno obrnjen, predpostavljam, da gre za preprosto jačanje zaznanega zvoka

Boose je torej primeren za poslušanje glasbe in za konferenčne pogovore. Ker ne zahteva fizične povezave, je preprost, saj deluje brez nastavitev ali vnašanja kod. Mobilnik preprosto položite nanj, brez vnosa gesla, brez uporabe wi-fi ali bluetooth povezave, nastavljanja posebnih konfiguracij...

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.