Beatnik - sound station chair

Nič ni naključno

Res, ni naključje, pač pa gre za preudarno in strokovno izbiro. BEATNIK ima vgrajeno visoko audio tehnologijo BOSE 2.1. z integriranim ojačevalcem, ki so ga skrili kar pod sedež, položaj zvočnikov BOSE pa omogoča izjemen audio užitek. Sistem deluje tako, da se poveže prek AirPlay mreže ali prek povezave BlueTooth. To zadošča za brezskrbno rabo velike večine sodobnih naprav, ki omogočajo brezžično povezovanje.

multimedijski stol BeatnikSedežna konstrukcija predstavlja močno kovinsko ogrodje v kombinaciji z lahko vezano ploščo. Ta je obdana (oblazinjena) s 4 različnimi gostotami Poliuretanske pene, saj so tako zagotovili najboljše udobje pri sedenju. Kombinacija s pametno ergonomijo -  oblika sledi različnim položajem sedenja - omogoča prilagajanje glede na razpoloženje, različne aktivnosti ali priložnost. Stol skorajda ne pozna neudobnega položaja.

BEATNIK ni samo stol in ni le zvočnik. multimedijski stol BeatnikV resnici je dobro premišljena (in posrečena) kombinacija visoke tehnologije s pohištvom. Gre za visoko dodano vrednost izdelka in noviteto na svetovnem tržišču. Beatnik se je v Sloveniji prvič predstavil na sejmu Ambient 2012, zanimanje mednarodne strokovne javnosti pa je vzbudil tudi na sejmu Orgatec v Koelnu.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.