Prispevki

Makeit

Italijanski dizajn

Makeit je nova konceptna trgovina v LjubljaniVsako mesto si zasluži nekaj več. To velja tudi, ko gre za ponudbo izdelkov, s katerimi izboljšamo tako funkcionalnost, kakor tudi videz naših domov. Ljubljana je tako bogatejša za novo stičišče estetike, tehnologije in vrhunskega oblikovanja, ki ga predstavlja Makeit Concept Store, nova trgovina na Štefanovi ulici 6 v Ljubljani, ki v svoj širok nabor vrhunskih italijanskih blagovnih znamk umešča koncept trajnosti in sodobnega načina bivanja.
Makeit je v Ljubljano pripeljal italijanski dizajn
Lastnik trgovine, Luca Pavan, je poudaril, da so oblikovali prostor, ki na enem mestu združuje znanja s področja oblikovanja in predstavlja italijanska podjetja, ki se posvečajo obdelavi naravnih surovin kot je les ter hrani in bio-dinamičnemu vinu.

Stičišče mode in kulture

Makeit je v Ljubljano pripeljal italijanski dizajn

"Želimo si, da Makeit Concept Store postane del utripa mesta, prostor, kjer se preko srečevanja mode in kulture, ustvarjajo pristni odnosi," je ob otvoritvi trgovine še povedal Pavan in spomnil na širok nabor blagovnih znamk kot so: SMEG, Italiana Divani, Makeit Wood Glasses, Lamamiin številne druge, ki so svoje mesto že našle pod okriljem konceptne trgovine Makeit.

Med človekom in naravo

Makeit je v Ljubljano pripeljal italijanski dizajn

Ob otvoritvi trgovine je koncept trajnosti, ki daje pozornost kakovosti ter odnosu med človekom in naravo pozdravila tudi Elisa Scelsa, direktorica urada ICE, Agencije za promocijo internacionalizacije italijanskih podjetij, ki Makeit Concept Store vidi kot izjemen prostor namenjen tudi dogodkom, kjer bo predstavljen izbor vrhunske italijanske obrti in industrije, katere rdeča nit je trajnost.


V Ljubljani so odprli trgovino Makeit, ki ponuja italijansko oblikovane izdelke, ki ste jih doslej morda videli, niste pa vedeli kje bi jih lahko kupili.

Italija,SMEG,Makeit,oblikovanje,dizajn,kuhinja

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.