Prispevki

Chef Collection

Vrhunski aparati

Samsung Chef Collection CES 2015Kuhinjske naprave iz linije Chef Collection za pripravo hrane in shranjevanje živil ter pralni stroji in sesalniki, ki bodo s svojimi inovativnimi funkcijami pomagali uporabnikom pri gospodinjskih opravilih in vzdrževanju čistega doma so paradni konji Samsungove predstavitve na letošnjem CES 2015. Med njimi izstopajo pečica z dvojnim predelom in dvojnimi vrati, vgradni indukcijski štedilnik, pralni stroj z vgrajenim koritom in zmogljiv robotski sesalnik.

Šef kuhinje

Samsung Chef Collection CES 2015Samsung je leta 2013 v svoji iniciativi Club des Chef združil nekaj najboljših kuharjev na svetu, ki so s pomagali ustvariti linijo Chef Collection. Letos je Samsung na sejmu CES predstavil vrsto novosti: novo aplikacijo Chef Collection App, ki bo vključevala recepte kuharskih mojstrov in priznanih kuharskih publikacij; vgradni indukcijski štedilnik Chef Collection Slide-In Induction Range s tehnologijo Virtual Flame, ki s pomočjo LED-lučk grafično prikaže vročino grelne plošče; posodobljen model pečice Samsung Flex Duo z novimi dvojnimi vrati Dual Door, dodatku k revolucionarni osnovni funkciji pregrade Smart Divider, ki notranjost pečice razdeli na dva dela; vgradni model hladilnika T9000 s sistemom trojnega hlajenja Triple Cooling System; ter kompaktnejše modele izjemno priljubljene linije hladilnikov Samsung Food Showcase, ki so lani prinesli novost z dvojnim notranjim predelom ShowCase in InnerCase.

Revolucija v pranju perila

Samsung Chef Collection CES 2015

Raziskave so pokazale, da sta ljudem najbolj duhamorni opravili pri pranju perila ročno odstranjevanje madežev in predpranje. Ker nimajo vsi v pralnici tudi umivalnik, morajo oblačila ročno oprati nekje drugje in jih potem prinesti do pralnega stroja. Najnovejši Samsungov pralni stroj z zgornjim polnjenjem ima preprosto, a revolucionarno rešitev za to težavo – tehnologijo ActivWash+. V zgornjem delu pralnega stroja je nameščeno premično korito s pršilom in valovito površino za nežno drgnjenje perila. V tem priročnem koritu lahko predhodno očistimo oblačila s trdovratnimi madeži, kot so blatna športna oblačila ali ročno operemo občutljivo perilo. Po predpranju tako oblačila kot vodo preprosto prelijemo v boben. Ta rešitev omogoča, da celoten postopek predpranja in pranja opravimo na enem mestu ter s tem prihranimo veliko truda in časa. Pralni stroj ActivWash+ prav tako pospeši pranje s pomočjo tehnologije SuperSpeed, zaradi katere lahko običajno količino perila operemo v pičlih 36 minutah.

Nova doba robotskih sesalnikov

POWERbot VR9000 Samsung na CES 2015 je prvi robotski sesalnik, ki je resnično kos čiščenju preprog. Digitalni inverterski motor ustvarja 60-krat večjo moč sesanja kot običajni robotski sesalniki, zaradi večje pravokotne krtače, ki je kar 10 cm širša od običajnih, pa naenkrat očisti večjo površino, ne da bi za to potreboval stranske krtače. Tehnologija CycloneForce ustvari centrifugalno silo, ki delce umazanije povleče v ločeno posodo, zato dlje časa ohranja enakomerno moč sesanja, pa tudi redkeje se zamaši. Senzor Height Performance FullView Sensor zazna najmanjše prepreke v večjem prostoru in minimizira pojav slepih točk. Sistem Visionary Mapping s pomočjo vrhunskih čipov, senzorjev in vgrajene digitalne kamere ustvari zemljevid prostorov in izračuna najučinkovitejšo pot čiščenja, pri kateri se izogne preprekam, kot so stopnice ali otroške igrače. Samsungov sesalnik POWERbot VR9000 bo naprodaj od pomladi 2015 v barvi Airborne Copper, ki združuje bleščečo zlato in elegantno črno barvo.

Samsung je na sejmu CES 2015 v Las Vegasu predstavil svoje najnovejše kuhinjske naprave iz linije Chef Collection za pripravo hrane in shranjevanje živil ter pralne stroje in sesalnike, ki vsi po vrsti prinašajo nove, predvsem praktične značilnosti.

Samsung,ces 2015,chef collection

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.