Prispevki

Fiat 500 E SMEG

Sodelovanje kot nekoč

Fiat 500 E SMEGRezultat sodelovanja proizvajalcev bele tehnike, avtomobilov in stila je hladilnik, ki je še najmanj to. Gre za zanimivo obliko, ki popestri še tako zahtevno okolje in namesto običajnega kosa bele tehnike predstavlja nekaj več. Fiat 500 se tako v svojstvu italijanske ikone zdaj seli tudi v lokale in domove po svetu.

“SMEG 500” je bil premierno predstavljen v Parizu, pred zgolj nekaj dnevi. Požel je izjemno zanimanje in kljub visoki ceni kaže, da bo Smegov hladilni Fiat 500 parkiral v mnoga stanovanja in bare. Fiat 500 E SMEG

Zanimivo, v preteklosti sta Smeg in Fiat že sodelovala. To je bilo v petdesetih letih, ko je "Made in Italy" predstavljal množično uvajanje avtomobilov in ko je bela tehnika res bila bele barve. V tistem času je Fiat v sodelovanju s Smegom proizvajal tudi hladilnike.

Fiat 500 E SMEGCilj, ki ga danes zasledujeta Smeg in Fiat je povsem drugačen kot takrat. Želita si izzvati nasmeh, pogled, zanimanje in spomniti na sloviti »Made in Italy«, ki je v preteklosti pomenil veliko več kot danes. Jima bo uspelo? Fiat 500 E SMEG

Hladilnik SMEG 500 je možno naročiti kar po spletu, njegova cena pa ni ravno prijazna. Fiat 500 E SMEGČeprav gre za posebnost, se nam zdi, da je 5.500€ plus DDV za hlajenje piva v kultnem prednjem delu Fiata vseeno preveč. Fiat 500 E SMEGA končna presoja je seveda na strani kupca.

Nekaj značilnosti:

 • Energijska učinkovitost A+
 • Prostornina 100 l
 • 3 premični nosilci za flaše
 • 1 polica za pločevilke
 • Nastavljiv termostat
 • Samodejno odtajanje
 • Letna poraba 115kWh
 • Hrup 42dBFiat 500 E SMEG
 • Nazivna moč 70W
 • Dimenzije: Višina83 x Širina125 x Dolžina80 cm
 • Višina ob odprtih vratih: 150cm
 • Barve: bela, zelena, rdeča

 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.