Prispevki

Sharp KP85PH

Malo prostora, dosti muzike

Sharp KP85PH HifiTa majhen in lahek Sharpov avdio sistem zajema vse, kar si lahko želimo privrženci kakovostnih zvočnih sistemov. Najprej nas bo prepričal s preprostim in elegantnnim dizajnom, zaradi katerega lahko napravo stisnemo v katerikoli prostor v hiši. Izdelan je iz črne plastike, ki jo dopolnjujeta brušen srebrn kovinski element na pokrovu CD predvajalnika. Lahko ga uporabljamo z iPad2, iPod in iPhone5, saj je opremljen z ustreznimi postajami in priključki.

Sharp KP85PH HifiS KP85PH lahko predvajamo glasbo z mobilnih naprav in običajnih CDjev: nov Sharpov HiFi sistem ima vgrajena še USB vrata, prek katerih lahko predvaja datoteke MP3 in WMA iz pomnilniškega ključka. Vključen je tudi radio sprejemnik s posebno funkcijo ASPM, ki hitro preišče in shrani razpoložljive radijske postaje.

Z Bluetoothom lahko glasbo visoke kakovosti predvajamo neposredno s pametnim telefonom ali dlančnikom. To pomeni, da lahko Hifi upravljamo z daljinskim upravljalnikom ali z drugimi napravami in tako dobimo natančno zvočno reprodukcijo tudi na daljavo (dovolj je le, da ostanemo v dosegu Bluetootha).

Sharp KP85PH HifiPoleg tega ima Sharpov novi zvočni sistem tudi digitalni ojačevalec kapacitete 2 x 25 RMS, ki zagotavlja dinamičen zvok z možnostjo inteligentnega HiFi zvoka z nizkimi ter visokimi toni in funkcijo XBASS, ki poskrbi za glasbo visoke kakovosti. Vse funkcije modela KP85PH skupaj porabljajo izredno malo energije (le 0,4 W).

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.