Prispevki

Preprosto suho!

Mehko sušeno

Sušilni stroj Gorenje SimplicitySušilni stroji imajo številne prednosti. Od najbolj neposredne, ki pomeni neodvisnost od vremenskih razmer, do ostalih, kot so mehko perilo in malo prostora v primerjavi s klasičnim sušenjem. Veliko nas je že, ki si vzdrževanja perila brez sušilcev skorajda ne znamo predstavljati, zato ni odveč, če sledimo tudi njihovi tehnologiji in napredku, ki ga beležijo predvsem v kvaliteti sušenega perila.


Linija preprostih

Gorenje Simplicity je kolekcija, za katero je značilno predvsem preprosto upravljanje. Vendar pa to ni vse. Sušilne stroje Simplicity zaznamuje tudi senzorska tehnologija SensorIQ, ki s številnimi vgrajenimi tipali zagotavlja prijetno mehko in ravno prav posušeno perilo za zlaganje v omaro, za likanje ali za uporabo takoj! Z varčnim delovanjem, tudi s toplotno črpalko in preprostim načinom upravljanja s pomočjo enega samega logičnega gumba se uvrščajo med najbolj zanimive in učinkovite aparate na trgu. NJihova novost pa je prilagodljiva tehnologija AdaptDry, ki dodatno poenostavlja sušenje, saj si stroj zapomni naše zadnje nastavitve za posamične prednastavljene programe in jih ob ponovni uporabi istega programa enostavno prikliče, ne da bi jih bilo treba ponovno izbirati.

Prilagajanje in "šparanje"

Sušilni stroj Gorenje SimplicityAdaptDry ima torej zaslugo za nekakšen strojni spomin, ki nam lahko priskoči na pomoč. Zapomni si, ali smo pri določenih programih izbrali funkcijo ExtraDry za večjo suhost perila, funkcijo nižje temperature sušenja ali morda funkcijo prezračevanja ali proti mečkanju. Zadnje izbrane funkcije  stroj ponudi ob ponovni uporabi istega programa, ne da bi jih bilo treba ponovno določati.

Upravljanje je zaradi enojnega vrtljivega in pregledno ioznačenega gumba enostavno. Vsi stroju kolekcije se uvrščajo med varčnejše v kategoriji, posebno pa še kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko. Pri Gorenju pravijo, da je to edini gospodinjski aparat, ki pri svojem delovanju uporablja hladilni in grelni del toplotne črpalke. Ta se zaradi popolnega izkoristka uvršča v varčni energijski razred A++.

Kondenzacijski sušilni stroji s toplotno črpalko so v bistvu stroji naslednje generacije. Njihova velika prednost je varčnost. Poleg nje je druga pomembna lastnost nežnost sušilnega cikla, ki zagotavlja manj napora za sušeno perilo. Sušilni stroj Gorenje Simplicityodlikuje edinstven sistem vpihavanja zraka v boben TwinAir, ki zagotavlja enakomerno posušeno in vrhunsko negovano perilo. Dvosmerno vrtenje omogoča enakomerno intenziven dovod toplega suhega zraka skozi oba zračna kanala in vzdržuje konstantno temperaturo. Da bomo lahko povsem brez skrbi, sušilni  stroji Simplicity ponujajo funkcijo prednastavitve začetka sušenja. Začetek sušenja lahko nastavimo do 24h vnaprej. Oblačila bodo posušena do vnaprej določene stopnje vlažnosti in pripravljena za zlaganje ali likanje takrat, ko bomo utegnili (prišli iz službe na primer).

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.