Prispevki

Nežno suho

Toplotna črpalka

Sušilni stroj Whirlpool 6th sense Air CareHeatPump pri Whirlpoolovem sušilnem stroju pomeni, da je vanj vgrajena tehnologija toplotne črpalke. To ni kar tako, saj je ravno toplotna črpalka tista, ki omogoča nekatere pomembne dosežke tega modela, kot sta na primer varčnost – njegova energetska učinkovitost je 50% izboljšani A – in skrb do perila. Sušilni stroj 6TH SENSE Green Generation zmore uskladiti dobre rezultate sušenja in varčevanje z energijo. S tehnologijama 6TH SENSE in Wave Motion nežno in enakomerno posuši oblačila, pri tem pa ohranja naravno lepoto tkanin. Ne glede na to kaj sušimo, tehnologija 6TH SENSE samodejno zazna stopnjo vlage vsake skupine perila in v skladu s tem prilagodi nastavitve sušenja. Stroj sam vodi postopek popolnega sušenja od začetka do konca.

Wave motion

Sušilni stroj Whirlpool 6th sense Air CareRotacija bobna je izpopolnjena s tehnologijo Wave Motion, ki je bila razvita s ciljem, da bi se sušenje še izboljšalo. To posebno asimetrično premikanje zagotavlja, da se perilo boljše razporedi po bobnu. Tako se zrak  enakomerno premika skozi perilo in njegova vlakna. To pa izboljša zračnost in naredi perilo še bolj mehko, kot smo ga sicer že vajeni pri strojnem sušenju. Zrak enostavno v večji količini (učinkoviteje) prehaja skozi vlakna perila. V primerjavi z dosedanjimi stroji, se Air care zahvaljujoč tehnologiji Wave Motion lahko postavi z dejstvom, da obdela več oblačil z večjo občutljivostjo kot drugi sušilni stroji in tako zmanjšuje zmečkanost ter v večji meri odstrani vlago.

Toplotna črpalka

Sušilni stroj Whirlpool 6th sense Air CareUporaba toplotne črpalke ponuja iste rezultate sušenja kot konvencionalni grelni element (običajni in praviloma cenejši stroji), vendar pri mnogo manjših temperaturah: suši pri povprečno 40 °C namesto običajnih 60°C. To je tisto, zaradi česar tudi novi Whirlpoolov sušilni stroj 6TH SENSE Air Care s tehnologijo Wave Motion sodi med ekološke aparate v energijskem razredu A-50%.

A-50 odstotna ocena energije pri 9 kg modelih pomeni, da ti aparati potrošijo do 50% manj energije od navadnih sušilnih strojev razreda A.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.