Prispevki

Olimpijska interakcija

Sami naj preizkusijo!

Maskote olimpijskih iger na znamkah - Soči 2014Galaxy Studio je zasnovan tako, da lahko obiskovalci sami preizkusijo najnovejše Samsungove interaktivne mobilne naprave in delijo svoje izkušnje na olimpijskih igrah z vsem svetom.

»Vabimo športnike in navijače, da se nam pridružijo v Samsungovem studio in nadgradijo svojo izkušnjo na igrah s pomočjo naših interaktivnih naprav. Mobilne naprave so postale pomemben pripomoček s katerim ljudje doživljajo olimpijske igre, Samsung pa predstavlja nove načine, na katere se navijači lahko aktivno vključijo v dogajanje na igrah z našo tehnologijo,« je pojasnila Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga, IT in mobilnih rešitev pri družbi Samsung Electronics.  Obiskovalci Galaxy Studia lahko izkusijo zimske igre v Športni interaktivni coni, svojo podporo športnikom pa lahko izražajo v Navijaški coni s pomočjo aplikacije ChatON. Otrokom je namenjena Kids Zone, kjer lahko rišejo na Galaxy Note 3 in za svoje stvaritve prejmejo posebne značke.

Olimpijski Samsung Galaxy studio - SočiGalaxy Studio v olimpijskem parku sestavlja 16 zgradb za ponovno rabo, ki so bile pripeljane v Soči in sestavljene na mestu posebej za olimpijske igre. Po koncu iger jih bodo razstavili in prepeljali na različne kraje, zato ne bo za njimi ostalo nobenih gradbenih odpadkov. S tem je Samsung dokazal svojo zavezanost k razvoju trajnostnih rešitev, ki pripomorejo k boljši prihodnosti.

»Navdušena sem, da se lahko pridružim Samsungu pri odprtju Galaxy Studia v olimpijskem parku in da sem lahko del slavja, ki simbolizira začetek Olimpijski Samsung Galaxy studio - Marija ŠarapovaSamsungove kampanje v Sočiju 2014,« je povedala Marija Šarapova. »Ker sem tudi sama športnica, cenim Samsungov trud, da mojih kolegom športnikom in vsem navijačem na igrah omogočijo zelo osebno in interaktivno vključenost v celotno dogajanje, s čimer bo njihova olimpijska izkušnja resnično nepozabna.« 
 
Poleg glavnega studia v olimpijskem parku bo Samsung odprl še tri studije v obalni vasici, gorski vasici in na trgu umetnostnega muzeja v Sočiju, da olimpijsko dogajanje približa karseda velikemu številu ljudi.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.