Prispevki

Blendtec Home Blender WILDSIDEProfesionalna kvaliteta

Blendtec med prijateljiŽe vrsto let, Blendtec uporablja edinstvene kvadratne posode ki ustvarjajo odlične konsistence, tako mešalnike Blendtec uporabljajo po vsem svetu v najboljših kavarnah, juice barih in restavracijah. Blendtec mešalniki so znani po tem, da ustvarjajo najbolj konsistentne rezultate v okusu in teksturi. S Home Blender mešalnikom boste uživali takšne smoothie-je kot v znanih restavracijah.

Mešalni cikli

Home Blender ponuja izbiro mešalnih ciklov, kar pomeni, da ko pritisnete na izbrani program, mešalnik sam pospešuje, upočasnuje in se na koncu ugasne, ko je program končan, tako so vaši recepti vedno izvrstnega okusa.

Edinstvena moč

Ste naveličani, ker vaš mešalnik nikoli ne zmelje zmrznjenega sadja in ledu? Home Blender ima moč 1560 W,  kar pomeni, da naredi sneg iz ledu, zmznjeno sadje pa spremeni v osvežilni sorbet.

Blendtec Home Wildside
Ne glede na to ali ste smoothie fan, ali domači kuharski mojster, Home Blender vam bo spremenil življenje. 

    1560 W, 37.000 obratov v minuti
    direktni pogonski motor
    elektronsko upravljanje ( display)
    18 cm ( širina) x 38 cm ( višina) x 20 cm ( globina)
    Teža: 3,2 kg

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.