Prispevki

Olimpijsko pranje

Electroluxova olimpijada

Electrolux Professional na olimpijadiV Sočiju je svojo olimpijado odigral tudi Electrolux, ki je z aparati »Professional« opremil centralno kuhinjo in pralnice v olimpijski vasi, novinarskem središču in osemnajstih mednarodnih hotelih.

Več kot 6.000 aparatov (to je več kot 100 tovornjakov opreme) je bilo uporabljenih v času zimske olimpijade. Electrolux Professional na olimpijadiV centralni kuhinji so vsak dan pripravili in postregli več kot 30.000 obrokov, v pralnicah pa oprali približno 20.000 kg perila vsak dan.

Ingrid Yllmark, podpredsednica za zunanje komuniciranje pri Electroluxu, je povedala: »Ta posel dokazuje, da je Electrolux kot edini ponudnik za storitve prehrane in pralnic, sposoben poskrbeti za dogodek tako velikih razsežnosti, kot so olimpijske igre«.


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.