Prispevki

Nadzor

Lepa, učinkovita

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePureElectroluxova indukcijska kuhalna plošča InfinitePure™ pod svojim površjem skriva tudi inteligenco, saj so Electroluxovi razvojniki idejo lahkotnosti upravljanja ponesli korak naprej. Zaradi intuitivnega vmesnika DirectAccess, za upravljanje potrebujemo le en dotik. Tako lahko enostavno in takoj nastavimo točno tisto temperaturo, ki jo potrebujemo. In ko naše jedi zahtevajo bolj počasno kuhanje, preprosto podrsamo s prstom okoli občutljivega, okroglega zaslona na dotik in vir toplote se v trenutku zmanjša.

Svoboda kuhanja

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePureKombiniranje velikosti posode in kuhalnih polj je običajno zelo omejeno pri vseh indukcijskih kuhališčih. InfinitePure pri uporabi ne omejuje, saj od nas zahteva le, da posodo preprosto namestimo na križce, nakar se plošča samodejno prilagodi obliki loncev in ponev. Greje seveda hitro, kot se za indukcijo spodobi, zato je izraba energije natančna, brez odvečnega gretja praznih površin.  Kombiniranje dveh območji kuhanja še razširja področje uporabe.

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePurePlošča, ki je sicer na voljo v črni barvi, ima InfiSight prikazovalnik, Booster funkcijo na vseh kuhališčih in Bridge funkcijo, ki omogoča upravljanje dveh kuhališč hkrati.

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePurePri kuhanju na indukcijskem kuhališču ne gre zanemariti dejstva, da na njem ne delujejo vsi lonci in ponve ali če poenostavljeno razložimo, indukcija uporablja magnetno energijo za proizvodnjo energije. Ker je to mogoče samo, če sta lonec ali ponev narejena iz železa, je najlažji način testiranja ta, da posodo preizkusimo z magnetom. Tudi tisti na figurici s hladilnika bo čisto OK.

Nagradi

Indukcijska kuhalna plošča Electrolux InfinitePure

InfinitePure je v letu 2013 prejela kar dve oblikovalski nagradi, iF in Reddot. Gotovo je pri tem poleg čiste oblike, imela pomembno vlogo tudi zanimiva in izvirna osvetlitev iz ozadja, ki omogoča, da je plošča v mirovanju res samo enobarvna plošča brez napisov, medtem ko med kuhanjem vseeno ponuja vse potrebne informacije in enostavno upravljanje na dotik.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.