Prispevki

Maksi zabava

Mikro glasben stolp Philips FX 15Uživanje brez kompliciranja

Kakovosten, brezhiben zvok je pomemben ob uživanju v naših najljubših skladbah, pa naj bo to ob kratkočasenju ali na domači zabavi. Preprosto povezovanje Philipsovih mikro glasbenih stolpov s pametnimi napravami in prenosnimi mediji je prav gotovo praktično in predstavlja enostavno pot do glasbe.

Brez žic, brez rok…

Mikro glasben stolp Philips FX 25Mikro glasbeni stolpi so kot nalašč za ljubitelje glasbe, ki si želijo kakovostnega poslušanja glasbe. Philipsove sisteme FX15/12, FX25/12 in FX55/12 odlikuje kakovostno pretakanje glasbe z izjemno preprostim, brezžičnim povezovanjem med pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in celo prenosnimi računalniki. Tako se lahko povsem brezskrbno prepustimo glasbi na velikih zvočnikih.

Vsi trije modeli z zvočnim vhodom omogočajo neposredno predvajanje vsebin s prenosnih predvajalnikov, ki jih le priročno vključimo na sistem. Če si želimo še preprostejše izmenjave, Philipsovi mikro sistemi omogočajo priključevanje prek tehnologij Bluetooth in celo NFC, kjer že samo z dotikom druge naprave z NFC, brez kablov ali priključevanja, naprave povežemo v skupno delovanje.

Veliko moči

Mikro glasben stolp Philips FX 25Sistem FX15/12 ima 180 W izhodne moči RMS. (RMS pomeni zvočno moč, ki jo odda zvočnik). Nekoliko več moči oddaja sistem FX25/12 s 300 W RMS, model FX55/12 pa prepriča tudi najbolj zahtevne poslušalce s kar 720 W izhodne moči RMS.
Vsi trije modeli so opremljeni s tehnologijo maksimalnega zvoka, ki doseže takojšnjo okrepitev nizkih tonov in do najvišje možnosti poveča izkoristek glasnosti. Mikro stolp FX55/12 ima poleg dveh zvočnikov še globokotonec, ki dodatno popestri poslušanje.
Mikro glasben stolp Philips FX 55
Vsi trije Philipsovi mikro glasbeni sistemi so sicer podobni, vendar oblikovani in barvno usklajeni tako, da jih je moč ločiti med seboj. Zaradi moderne oblike, jih je mogoče celo kombinirati s televizorjem. Kot je navada pri Philipsu, tudi za mikro stolpe veljajo priporočena cene, za FX15/12  149,99€, za FX25/12 199,99€ in za FX55/12 249,99€.

Mikro glasbeni stolpi Philips FX15/12, FX25/12 in FX55/12 oddajajo kakovostno glasbo velike moči, vendar s preprostim, brezžičnim povezovanjem med pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in celo prenosnimi računalniki.

Mikro glasbeni stolp,Philips,FX15/12,FX25/12,FX55/12,NFC,glasba

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.