Prispevki

Do zadnje dlake

Zadnji krik tehnike

Brivnik Philips serije 9000Brivnik serije 9000 ponuja najnovejšo in najbolj izpopolnjeno tehnologijo. Sistem rezila V-track poskrbi za nežno postavitev dlak v najboljši položaj za rezanje. Deluje tako na daljše, kot krajše dlake, obenem pa privzdigne morebitne poležane dlake in s tem zagotavlja popolne rezultate. Tehnologija Super Lift&Cut pa privzdigne dlake za še bolj natančno rezanje. Glava brivnika je zasnovana tako, da se povsem prilega linijam obraza, saj se obrača v 8 strani. S tem gibanjem zahteva manj napora in z enim potegom zajame 20% več dlak kot dosedanji modeli, zato je britje občutno hitrejše.

Brivnik Philips serije 9000

Prosto po moškem

Z zavedanjem, da so potrebe vsakega moškega drugačne, si s tremi nastavitvami moški britje preprosto prilagodijo po svoje. Način občutljivo je namenjen za nežno, a temeljito britje, način normalno za temeljito vsakodnevno britje, način hitro pa za situacije, ko smo v časovni stiski. Brivnik Philips serije 9000

Tesnilo AquaTecomogoča tako mokro kot suho uporabo električnega brivnika. Priloženi nastavek za oblikovanje brade je zasnovan s 5 nastavitvami dolžine, ki omogočajo oblikovanje dolgih, polcentimetrskih ter čisto kratkih 5mm dlak. Konice oblikovalnika so zaobljene in s tem preprečujejo draženje kože.

Brivnik Philips serije 9000

Brivnik s preprostim vzdrževanjem

Vzdrževanje brivnika Philips serije 9000 je povsem preprosto. Sistem SmartClean PRO z enim samim pritiskom na gumb očisti, namaže, posuši in napolni brivnik. Napredni sistem polnjenja se prilagodi našim potrebam. Z enournim polnjenjem zagotovimo 50 minut brezžičnega delovanja. Kadar se nam mudi, izberemo hitro 3 minutno polnjenje za eno celotno britje. Zaradi zagotavljanja varnosti v vlažnem okolju je brivnik zasnovan za delovanje samo v brezžičnem načinu.

Vesoljski brivnik

Brivnik Philips serije 9000

Philips je v sodelovanju s podjetjem XCOR Space Expeditions napredno tehnologijo preizkusil v breztežnostnem okolju. Brivnik Philips serije 9000 je tudi tam nudil pričakovane rezultate. Je torej vreden priporočene cene? Presodite, brivniki serije 9000 so na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah, ki segajo od 199,99€ do 439,99€.

Novi brivnik Philips serije 9000 ponuja napredno tehnologijo, ki je bila preizkušena tudi v breztežnosti.

Philips,brivnik,brada,9000,moški,britje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.