Prispevki

Likalnik las ValeraLikalnik Swiss-X Digital je idealen za vse, ki velko potujete, saj deluje na vseh napetostih od 100-220 V brez uporabe adapterja.
Izredno hitro se segreje do maksimalne temperature 230 °C in ohranja konstantno delovno temperaturo. Temperatura je nastavljiva in se izpisuje na digitalnem zaslonu. Likalnik ima tudi spominsko funkcijo.

Za zaščito las pred poškodbami zaradi vročine skrbita petplastna keramična prevleka plošč in generator ionov.
Za večjo varnost pri uporabi ima likalnik vgrajen sistem zaznavanja še vročih plošč in samodejni izklop po 60 minutah. Vrhovi plošč so toplotno izolirani, da ne pride do opeklin, zaščiti likalnika po uporabi pa je namenjen silikonski pokrov ThermoCap.

Likalnik ima kabel dolžine tri metre, ki je pritrjen gibjlivo, da omogoča neovirano gibanje in enostavno uporabo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.