Kopalnica

Gladka še pred poletjem

Philips s tretmaji za gladko kožo

Philips Lumea SC IPL epilatorPrihaja lepše vreme, zato bo več kože videlo sonce. Čas je torej za učinkovito epilacijo, ki po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic. Philips pravi, da je Lumea s tehnologijo IPL prava pot do gladke kože.

Preberi več

Umazano perilo

Mitićeva, Avdić in Siemens


Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroricSiemens se je v Sloveniji odločil za zanimivo predstavitev novih pralnih strojev. V Muzeju sodobne umetnosti Metelkova v Ljubljani sta umazano perilo prala in sušila Denis Avdić in Ana Marija Mitić, ki sta bila nad novimi pralnimi in sušilnimi stroji Siemens s tehnologijo iSensoric vidno navdušena.

Preberi več

Gladko!

Za lepši obraz


Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealRemington i-LIGHT REVEAL je brezžičen, kompakten in hiter  aparat za odstranjevanje dlačic s tehnologijo IPL, ki je enostaven in primeren tudi za uporabo na težko dostopnih predelih telesa.  Z močjo svetlobe poskrbi, da bo vaša koža gladka in povsem brez dlačic.

Preberi več

Do zadnje dlake

Preizkušen tudi v breztežnosti


Brivnik Philips serije 9000Philips v inovacije vlaga veliko energije in denarja, saj tako išče najboljše, kar zmore tehnologija. Z mislijo na vsakodnevne izzive moških so zasnovali tudi novi brivnik, pravzaprav serijo Philips 9000.

Preberi več

Click&Style

Tri za enega, en za triBrivnik Philips Click&Style YS534/17 Philips Click&Style
lahko hitro spremenimo iz brivnika v trimer ali v strižnik. Z eno samo napravo tako obvladamo celo telo, saj glede na uporabo, na isto osnovo pritrdimo eno od treh natančnih in varnih zamenljivih brivskih glav, ki so posebej prilagojene mladim moškim.

Preberi več

Zmaga

Oral-B najboljša na testu ZPS


Akumulatorska zobna ščetka Oral-B Vitality Precision CleanElektrična zobna ščetka Oral-B Vitality Precision Clean
je na testu akumulatorskih zobnih ščetk Zveze potrošnikov Slovenije prejela najvišjo oceno in si prislužila naziv zmagovalec testa. Vitality Precision Clean je ščetka znamke Oral-B, ki ponuja napredno čistilno tehnologijo in temeljito čiščenje zob.

Preberi več

Sharp pere in suši

Novi pralni in pralno sušilni stroji Sharp


Sharp v Evropi uvaja Pralne in pralno sušilne strojeSharp v Evropi razširja svojo ponudbo z novo kategorijo pralnih in pralno-sušilnih strojev. Ker Slovenija spada v vzhodnoevropski del Sharp Electronics s centralo na Poljskem, je ena izmed prvih držav, kjer bodo pralni in pralno-sušilni stroji na voljo. Do sedaj so bili na prodaj le na azijskem, predvsem na Japonskem trgu.

Preberi več

Laserska brada!

Prirezovalnik brade Philips BT9290


Prirezovalnik brade Philips BT9290 z laserskim vodilomLasersko vodilo, ki ga ima prirezovalnik brade Philips BT9290 omogoči hitro in preprosto brezhibno urejenost brade. Philips BT9290 je prvi urejevalnik brade na svetu z lasersko vodenim prirezovanjem in predstavlja odličen pripomoček za rezanje ravnih linij. Brada je tako lahko res natančno prirezana.

Preberi več

Popolno pranje

AEG ÖKOMix


Pralni stroj AEG OKOMixNovi pralni stroj AEG ÖKOMix  pranje perila interpretira nekoliko drugače, pri tem pa dosega odlične rezultate. Izbira programa je seveda naša, vendar ne glede na to kateri program izberemo, pralni stroj AEG ÖKOMix vsakič poskrbi za čista oblačila.

Preberi več

Nežno do gladkega

Braun Silk-épil 5


Braun Silkepil 5Pot do gladkih nog je bila včasih težka in gladkosti ni bilo lahko vzdrževati. Danes je lažje, saj imamo na voljo številne pomočnike, med kakršne sodi tudi Braun Silk-épil 5. Epilator, ki je namenjen uporabi v domači kopalnici in za odstranjevanje dlačic poskrbi z dvojnim sistemom ugodja Dual Comfort.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.