Kopalnica

Philips VisaPure


Philips VisaPure nov način čiščenja kožePri Philipsu želimo ženskam omogočiti, da izgledajo in se počutijo izjemno. Zavedamo se, da je dnevno čiščenje kože osnova učinkovite nege in mladostnega videza kože,” pravi Anda Mihai, vodja marketinga za področje osebne nege pri Philipsu za Jugovzhodno Evropo. “Zato smo pri razvoju VisaPure sodelovali z različnimi lokalnimi specialisti za nego kože. Prizadevamo si, da koža uporabnic zasije v vsej svoji lepoti.

Pomen čiste kože poudarja tudi dr. Mateja Lisjak, specialistka dermavenerologije: “Redna vsakodnevna, pravilno izbrana nega kože, ki vključuje ustrezno in pravilno izvajano čiščenje kože, poleg zdravega načina življenja najbolj pripomore k mladostnemu videzu kože.

Ščetka VisaPure je vodotesna, zato jo lahko brezskrbno uporabite pod tušem ali med sproščujočo kopeljo. Obenem pa je edina čistilna naprava s tehnologijo dvojnega delovanja DualMotion: navpično vibriranje krtačke sčisti površinsko umazanijo, ki jo nato krožno gibanje ščetin odstrani in pusti kožo globinsko očiščeno, svežo in sijočo. Naprava je priročno opremljena z merilcem časa, ki opozori, kdaj se je treba premakniti na naslednji predel kože, zaradi česar lahko enakomerno in temeljito očistite celoten obraz in dekolte.

Dodatna prednost tehnologije VisaPure je, da kožo optimalno pripravi za nadaljni nanos preparatov za nego kože, saj poveča njeno vpojnost in s tem omogoča boljše delovanje izdelkov za nego kože: “K boljšemu videzu kože prispeva tudi nežna masaža kože, ker pospeši mikrocirkulacijo ter s tem boljše prehranjevanje in obnovo kože. Z VisaPure hkrati nežno masiramo kožo ter na prijeten in preprost način čistimo kožo ter odstranjujemo odmrle poroženele celice povrhnjice”, je poudarila dr. Mateja Lisjak.

Philips VisaPure nov način čiščenja kožeVisaPure je mogoče nastaviti na dve različni stopnji intenzivnosti: nežno in globinsko čiščenje. Krtačke, ki jih lahko menjamo glede na potrebe in tip kože, s svileno mehkimi ščetinami kožo obraza čistijo izjemno nežno.

VisaPure je preizkusila tudi priznana slovenska vizažistka Maja Šušnjara, ki je o ščetki povedala: “Osnova dobrega make-upa je negovana in na ličenje pripravljena koža. Z VisaPure kožo zares dobro očistimo, prekrvimo, zmasiramo in osvežimo. To pomeni, da je dolgoročno naša koža bolj sijoča, zdrava, poleg tega pa bo videti mlajša in bolj napeta. Vse to je tudi odlična osnova za kakovosten in obstojen make-up. VisaPure se lahko uporablja v kombinaciji s čistilnimi sredstvi za obraz ali celo z nežnimi pilingi. In vse skupaj traja samo 1 minuto. Koža je ob uporabi VisaPure izdelka čista. In pika! Če svojo izkušnjo povzamem: učinkovit, preprost za uporabo, vse skupaj pa traja samo 1 minuto.

Zaradi praktičnosti ima VisaPure priloženo še praktično stojalo z dvema funkcijama. Nanj odložena ščetka se na zraku suši, če je stojalo vključeno v električno omrežje, pa se ščetka hkrati tudi polni. Baterija se povsem napolni v 6 urah in zadošča za do 30 uporab, torej eno polnjenje omogoča 14 dni brezskrbnega čiščenja.

VisaPure sta priloženi dve krtački: ena za normalno in ena za občutljivo kožo. Ločeno je možno dokupiti tudi posebno krtačko za piling. Philips VisaPure bo na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 149,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.