Kopalnica

Kako Slovenke skrbijo zase?

Sto septemberskih Slovenk

Philips VisaPureSeptembra so pri Philipsu med sto Slovenkami izvedli anketo o navadah pri negi kože. Večina jih kožo očisti zvečer, slaba polovica tudi zjutraj, le malo pa je takih, ki kože ne čistijo redno. Večina jo čisti z vatiranimi blazinicami in čistilnim milom, s pilingi kožo čisti kar polovica izprašanih žensk, uporabljajo pa tudi tonik, gel za čiščenje kože in podobno.

Največ jih pri negi uporablja izdelke, da bi poudarile ali ohranile mladosten videz svoje kože, predvsem kreme, losjone in tonik. Kljub temu, da je vsem anketirankam precej pomembna tako čista kot tudi lepa in sijoča koža, pa se večina ne poslužuje lepotnih tretmaljev. Z VisaPure jim je tako odslej na voljo vsakodnevna nega na profesionalnem nivoju, ki poskrbi za naravno lepo, mehko in sijočo polt.

VisaPure

Philips VisaPureŠčetka VisaPure je edina čistilna naprava s tehnologijo dvojnega delovanja DualMotion: navpično vibriranje krtačke očisti površinsko umazanijo, ki jo nato krožno gibanje ščetin odstrani in pusti kožo globinsko očiščeno, svežo in sijočo. Naprava je opremljena z merilcem časa, ki vas opozori, da se je treba premakniti na naslednji predel kože, s čimer enakomerno in temeljito očistimo celoten obraz in dekolte. Obenem pa je vodotesna, zato jo lahko brezskrbno uporabimo tudi pod tušem ali med sproščujočo kopeljo.
VisaPure pozna dve različni stopnji intenzivnosti: nežno in globinsko čiščenje. Krtačke s svileno mehkimi ščetinami kožo obraza čistijo izjemno nežno, izbiramo pa lahko med priloženinima za normalno in občutljivo kožo, ali dokupimo posebno krtačko za piling. VisaPure ima priloženo pa ima praktično stojalo, na katerem se ščetka suši, ko je vključeno v električno omrežje, pa se VisaPure hkrati tudi polni. Prazna baterija ščetke se povsem napolni v 6 urah, kar zadošča za do 30 uporab, torej 14 dni brezskrbnega čiščenja.

Pričevanja

Ščetko je preizkusila priznana vizažistka Špela Ema Veble, ki o izkušnji pravi: “V dobrem mesecu uporabe je koža vidno sijoča, gladka in učinek krem, ki jih uporabljam, močnejši.

Ula Furlan, igralka, pa o izkušnji z VisaPure pravi: “Krasno je, ker vse to, kar obljublja, drži, predvsem pa, ker je uporaba res enostavna. Navlažen obraz, nekaj čistilnega mleka na ščetko in že je pred tabo minuta kakovostnega razvajanja kože na obrazu. Imam občutek, da je moja koža res temeljiteje izčiščena, spodbujena k dodatni prekrvavitvi in obnovi, predvsem pa bolj gladka, mehkejša, bolj zdrava in sijoča.
VisaPure je oblikovan z mislijo na potrebe in želje moderne ženske. Tako v le minuti koži obraza in dekolteja povrne vitalnost in razkrije njen naraven sijaj.Philips VisaPure

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.