Kopalnica

Poznate Reju?

Lepši in pomlajeni

Silkn RejuOdveč bi bilo vprašati ali vam je za kožo, posebej tisto, ki je dnevno na ogled, sploh mar. Sleherni med nami zanjo skrbi in jo neguje, saj si želi, da bi ostala lepa in napeta, sijoča in brez gub. Pri tem smo lahko celo uspešni in če nam genski zapis pomaga, se že zgodi, da nekateri kažejo tudi deset let manj, kot bi jim pripisala tako imenovana EMŠO.

Kaj pa če bi obstajala bližnjica? Bi jo izkoristili? S Silk'n Reju bi si, če se boste tako odločili seveda,  v udobju svojega doma kar sami zmanjšali gube, skrčili pore in poskrbeli za pomlajen videz.  Silk’n Reju je v bistvu mali aparat namenjen domači rabi, ki ga priznava ameriška zvezna agencija za hrano in zdravila (FDA). Je tudi klinično testiran in, tako pravijo pri Silk'n, priporočen s strani dermatologov.

Izboljša kožoSilkn Reju

Silk’n Reju neguje predvsem periorbitalne gube, zmanjšuje velikost por in izboljšuje videz kože. Svetloba, ki jo oddaja Silk’n Reju, stimulira globoka kožna tkiva, ki tako reagirajo in posledica je pomladitev kože. Silk’n Reju je najbolje uporabljati na vratu, licih, čelu in koži okrog oči.

Namenjen je tako ženskam, kot moškim. Uporablja visoko frekvenčno tehnologijo, ki v kombinaciji z gretjem in optično energijo, zmanjšuje obrazne gube in linije, izboljša teksturo kože, zmanjšuje kožne madeže in stimulira obnovo kolagena.Silkn Reju

Različno učinkovit

Silkn RejuRezultati, ki jih beležijo po uporabi, so različni, saj nanje vpliva več dejavnikov, med katerimi so ten in vrsta kože, starost, spol, pa tudi pogostost uporabe. Tako so pri nekaterih uporabnikih rezultati vidni hitreje, pri nekaterih pa pozneje.

Eno negovanje z napravo Reju običajno traja 15 do 20 minut. Preprosto vodimo ga po mestu, ki ga želimo negovati. Nežno, brez pritiskanja ali drugih nasilnih gibov. Med postopkom se na koži čuti nežna toplota, ki prodira globoko v kožo in nanjo deluje blagodejno. Po nasvetu proizvajalca je začetna nega v prvih štirih tednih učinkovitejša, če jo izvajamo trikrat na teden, kasneje lahko rezultate samo vzdržujemo, če Reju uporabljamo enkrat tedensko. Pri Silk'n pravijo, da najboljše rezultate opazimo  3 do 7 tednov po zaključenem priporočenem postopku nege.

Silk‘n Reju je varen in primeren za vse tipe kože. Da bi zaščitili kožo pred neprimerno uporabo, so v njegovo negovalno površino na vrhu  namestili senzor za temperaturo, ki  zagotavlja, da temperatura kože ne bo preseže  41 °C.
Silkn Reju - kako deluje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.