Do zadnje dlake

Preizkušen tudi v breztežnosti


Brivnik Philips serije 9000Philips v inovacije vlaga veliko energije in denarja, saj tako išče najboljše, kar zmore tehnologija. Z mislijo na vsakodnevne izzive moških so zasnovali tudi novi brivnik, pravzaprav serijo Philips 9000.

Preberi več

Click&Style

Tri za enega, en za triBrivnik Philips Click&Style YS534/17 Philips Click&Style
lahko hitro spremenimo iz brivnika v trimer ali v strižnik. Z eno samo napravo tako obvladamo celo telo, saj glede na uporabo, na isto osnovo pritrdimo eno od treh natančnih in varnih zamenljivih brivskih glav, ki so posebej prilagojene mladim moškim.

Preberi več

Zanesljivo britje

Prirezovalnik za brado

Brivnik Brauz CruZer5 beard
Najzmogljivejši Braunov prirezovalnik za brado je izjemno oster, zmogljiv in natančen. Pohvali se lahko z dvojnim napajanjem, predvsem pa s široko družino, v kateri “vsaka brada svoj nož najde”. Braun CruZer5 beard sodi v moški del kopalnice.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.