Styleshaver QS6140/32

Prednosti aparataSami do profesionalno urejene brade

Philips StyleshaverPhilipsov novi prirezovalnik Styleshaver QS6140/32 v enem aparatu združuje funkcije za britje, prirezovanje in oblikovanje brade. Njegova ključna prednost je dvostranski prirezovalnik in oblikovalnik brade, ki zagotavlja popolnoma preprosto, natančno in profesionalno urejanje brade. Od popolnoma gladkega do 'neobritega' videza. Prednost prirezovalnika je tudi inovativno oblikovano rezilo, ki se med uporabo samodejno ostri, a zaradi zaobljenih konic ne draži kože, uporabljamo pa ga lahko tudi na mokrem.

Dvostranski prirezovalnik

Philips Styleshaver

Visoko zmogljivi dvostranski prirezovalnik ima na eni strani nastavek dolžine 32 mm za prirezovanje dlačic na lažje dostopnih mestih, kakršna so lica, na drugi strani pa nastavek dolžine 15 mm, ki je zaradi manjše velikosti namenjen prirezovanju in britju dlačic na manjših in težje dostopnih predelih. Tako zlahka natančno oblikujemo linije in druge podrobnosti bradice tudi okoli ust in pod nosom.

Gladek vs. neobrit

Za oblikovanje unikatnega sloga bradice, od popolnoma gladkega do 'neobritega' videza, je prirezovalnik opremljen s kar 12 različnim nastavitvami dolžine od 0,5 mm do 10 mm, ter z 32 mm dolžine za 'neobrit' videz. Med različnimi dolžinami preprosto preklapljamo le z obračanjem kolesca.

Samodejno ostrenje, vodotesnost

Ena izmed odlik Philipsovega prirezovalnika Styleshaver je tudi izredna zmogljivost jeklenih rezil električnega Philips Styleshaver
brivnika, ki se med seboj rahlo dotikata in se med prirezovanjem samodejno ostrita. Kljub temu, da sta rezili ves čas izredno ostri, pa sta zaradi zaobljenosti konic popolnoma prijazni do kože in ne povzročata njenega draženja. Prednost prirezovalnika je tudi 100 % vodotesnost, kar uporabniku omogoča britje in prirezovanje brade na mokrem ali suhem.

Obriti vedno in povsod

Styleshaver po 4 urah polnjenja zagotavlja do 50 minut brezžične uporabe, opremljen je tudi z indikatorjem polnosti baterije, ki sveti svetlo modro, ko je polna, in utripa oranžno, ko je v bateriji le še za 10 minut električne energije. Prirezovalnik je zaradi prilagojene napetosti primeren za uporabo po vsem svetu, priloženo pa mu je tudi zložljivo stojalo za polnjenje in shranjevanje.

Philipsov prirezovalnik Styleshaver QS6140/32 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 79,99 €, zanj pa velja Philipsova 2-letna mednarodna garancija.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.