Philips Bodygroom

philips-bodygroom-bg2036V poletnih dneh, ko zaradi vročine, športnih aktivnosti ter sončenja nosimo čim manj oblačil, toliko bolj izpostavljamo golo kožo. Marsikateri moški se spopada s preveliko poraščenostjo na predelih telesa, ki jih s Philipsovim brivnikom za telo Bodygroom z edinstvenim podaljšanim držalom odslej lahko brez dodatne pomoči uredi po svojem okusu, tudi na predelih, ki so sicer težko dostopni.

philips-bodygroom-bg2036Britje in prirezovanje dlačic na vseh delih telesa je s Philipsovimnovim hipoalergenskim urejevalnikom za moškeBodygroom BG2036 popolnoma preprosto, varno in udobno. Ker je obenem popolnoma vodotesen, galahko uporabljamo tudi pod prho.

philips-bodygroom-bg2036Zahvaljujoč brezžičnemu delovanju in priloženemu podaljšanemu nastavku britje in prirezovanje dlačic poteka hitro in učinkovito, tudi na težje dostopnih mestih, kot so pazduhe, hrbet, ramena ali predel dimelj. Pri tem je skrb za morebitno draženje kože popolnoma odveč, saj biserne konice hipoalergenskega brivnika zagotavljajo nežno britje dlak, zato morebitnih dodatkov, kot so olja in geli, ne potrebujemo. Daljše dlake lahko prirezujemo in brijemo že z eno samo potezo, za optimalne rezultate pa so brivniku priloženi še trije glavniki za urejanje dlačic na dolžino 3, 5 in 7 mm.

Po končani uporabi urejevalnik le umijemo pod tekočo vodo in že je pripravljen na ponovno uporabo. Za preprostejše polnjenje in shranjevanje jeurejevalnikupriloženo stojalo, ki hkrati deluje tudi kot polnilec. Po enournem polnenju lahko brivnik brezžično uporabljamo 50 minut, napetost pa je primerna za uporabo po vsem svetu.

Priporočena maloprodajna cena za Philipsov Bodygroom BG2036 je 49,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.