Preprosto urejen


Najnaprednejši doslej

Philips SensoTouch 3DSensoTouch 3D je Philipsov najnaprednejši brivnik doslej in zagotavlja popolno britje. Sistem GyroFlex 3D se povsem prilagodi obrazu, brivne glave UltraTrack pa z le nekaj gibi odstranijo vse dlačice. Brivne glave Gyroflex 3D se brez težav prilagajajo vsaki liniji obraza ter zmanjšujejo pritisk na kožo in njeno draženje. Brivnik z glavami UltraTrack ujame vsako dlako z le nekaj potezami in s tem zagotavlja izjemno gladko britje.

Dvojna rezila

Philips SensoTouch 3DSistem dvojih rezil Super Lift & Cut Action, ki so vgrajena v električni brivnik, dlake najprej privzdigne, da jih lahko natančno pristriže pod površino kože, tehnologija SkinGlide pa poskrbi, da brivnik gladko teče po koži brez dražečega trenja. Tesnilo Aquatec omogoča izbiro udobnega suhega in osvežujočega mokrega britja z brivskim gelom ali peno za dodatno ugodje za kožo.

Tudi za urejeno brado

Philips SensoTouch 3DČe popolnoma gladek videz ne ustreza našemu stilu, lahko svoje brke in brado oblikujemo z natančnim trimerjem, ki je posebej prilagojen, da kože ne poškoduje. Z nastavkom za oblikovanje brade Beard Styler v nekaj preprostih potezah poskrbimo za brezhibno urejen izgled. Brivnik lahko v prirezovalnik spremenimo v dveh preprostih korakih tako, da odstranimo brivno glavo z brivnika in namestimo nastavek Beard Styler.

Eco s popustomPhilips SensoTouch 3D

SensoTouch 3D je označen s Philipsovim zelenim logom, saj gre za okolju prijazen izdelek, ki pa ga lahko v decembru, vključno z ostalimi brivniki SensoTouch, kupite z jamstvom za vračilo kupnine v 60 dneh, če seveda ne doseže vaših pričakovanj. Različni modeli SensoTouch so naprodaj v vseh večjih tehničnih trgovinah po Sloveniji po priporočenih maloprodajnih cenah od 170 do 399,99 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.