Sveti se!

Obeležili so mejnik

Philips Senso Touch 3D GoldPri Philipsu so upravičeno ponosni, saj danes že več kot 10 milijonov moških uporablja brivnik SensoTouch, zato se ob doseženem izjemnem mejniku odločili izdelati nekaj posebnega. Svoj najboljši brivnik Senso Touch 3D so opremili s 24-karatnim zlatom in s tem moškim ponudili najbolj razkošno izkušnjo britja, ki si jo lahko zamislijo. Zlati brivnik!

Senso Touch 3D

Philips Senso Touch 3D GoldBrivniki Philips SensoTouch 3D Gold nudijo enako tehnologijo in karatkteristike kot ostali brivniki te linije, le da ima zlata edicija na ročaj ročno pritrjeno 24-karatno zlato. Tak, pozlačen, je naprodaj od decembra in bo na voljo le kratek čas, saj gre za omejeno serijo. Pri nas žal ne bo naprodaj, je pa dosegljiv v spletnih trgovinah, ki dostavljajo v Slovenijo.

Več o brivniku (sicer o modelu brez zlatega okrasja, ki pa je tehnično povsem enak), lahko preberete na TU.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.