Zanesljivo britje

Za prave dedce

Brivnik Brauz CruZer5 beard
CruZer5 beard je najmočnejše Braunovo orodje za oblikovanje brade, ki s svojo zmogljivostjo sledi željam posameznika. Opremljen je s prilagodljivim glavnikom za prirezovanje click&lock, ki omogoča prirezovanje in striženje na do 6 različnih dolžin (1-11 mm), z izjemno lahkoto preide z lepo pristrižene polne brade na prefinjeno tridnevno umetniško brado.  CruZer5 beard je popolnoma pralen, njegovo ohišje je vodotesno, kar omogoča, da brivnik brez težav čistimo. Glede na to, da je vodoodporen, lahko z njim brijemo tudi mokro brado.

Dvojno napajanje

Brivnik Brauz CruZer5 beardBraun CruZer5 beard ima sistem dvojnega napajanja, ki omogoča zmogljivo prirezovanje brez bojazni, da nam bo sredi dela zmanjkalo energije, saj je za cruZer5 beard značilna izredno dolga življenjska doba baterij. Deluje lahko s pomočjo akumulatorja, lahko pa tudi s priključno vrvico. Polnjenje zahteva 8 ur, to pa zadošča za 40 minut delovanja. Kdaj je polnjenje zaključeno lahko izvemo prek LED prikaza polnjenja, ki se – če veliko potujete pride to zelo prav - samodejno prilagajanje omrežni napetosti od 110 do 240V.

Brivnik Brauz CruZer5 beardNatančne linije

Zelo ostri prirezovalni element brivnika Braun CruZer5 beard brez nameščenega glavnika lahko uporabimo za ustvarjanje  popolnega videza, saj lahko z njim ustvarimo jasne obrise in tako dodamo piko na i slogu našega obraza. S takim oblikovanjem  lahko ustvarimo razliko med neurejeno brado ter lepim, urejenim ali trendovskim videzom.Braun,CruZer5 beard,brivnik,britje,brada,privlačen moški,kopalnica

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.