PHILIPS RQ 1250/16


Za udobje na koži je tu material, ki omogoča izjemno gladko drsenje po koži. SkinGlide. Aquatec tesnjenje je namenjeno udobnemu suhemu in osvežujočemu mokremu britju. Gladko drsenje skoraj brez drgnjenja za minimalno draženje kože, enostavno upravljanje in ergonomično držalo poskrbi za kar najbolj temeljito britje in še koži prijazen natančen prirezovalnik.

Philips RQ 1250Brivnik se napaja z akumulatorsko Li-ionsko baterijo, ki ima čas delovanja 50 minut. Brivnik ima samodejno prilagajanje napetosti 100 - 140 V. Poraba brivnika v stanju mirovanja je 0,15 W, največja poraba energije pa je 5,4 W. Poleg brivnika dobite tudi napajalni podstavek in mehko torbico za shranjevanje. Za vzdrževanje so tu ščetka za čiščenje in zaščitni pokrovček. Za brivnik so ustrezne nadomestne glave RQ12.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.