Click&Style

Krotilec dlak

Brivnik Philips Click&Style YS534/17 Bi verjeli, da lahko Philipsov Click&Style postane nepogrešljiv brivski aparat za mlade moške? Zakaj pa ne. Če imajo veliko dela (in dlak) ter veliko jutranjih opravil s svojim videzom, je zamenljivost glav lahko velika prednost. Brivnik Philips Click&Style YS534/17

Philips Click&Style ima tri zamenljive glave, ki so posebej prilagojene za prvo britje ali drugače povedano za dlake mladih moških. Poskrbijo za gladko obrito kožo, natančno pristriženo in oblikovano brado ter brke in ukročene dlake na telesu. Vse torej. Philips Click&Style se tako s tremi glavami prilagaja življenjskemu stilu mladih moških, ki imajo dinamično življenje. V tem primeru razmerje med ceno, prostorom in lastnostmi dela v prid eni sami napravi.  

Ena naprava, tri funkcije

Brivnik Philips Click&Style YS534/17 Philips Click&Style v sebi skriva tri funkcije. Omogočajo jih tri natančne in popolnoma varne zamenljive brivske glave uporabne na isti osnovi. Zanimivo, Philips pravi, da so glave posebej prilagojene mladim moškim. Aparat Philips Click&Style z njihovo zamenjavo hitro spremenimo iz brivnika v trimer ali v “krotilca kosmatih teles” in naredimo konec nezaželenim dlakam na vratu, hrbtu ali na prsih ter obenem poskrbimo za privlačen in urejen videz obraza. Click&Style zadošča za videz celotnega telesa, ne glede na del, ki ga urejamo, da je le izbrana ustrezna glava. Namestimo jo enostavno, z enim klikom.Brivnik Philips Click&Style YS534/17

Lastnosti

Dvojna vrtljiva glava omogoča hitro, natančno in resnično gladko britje, ki ga lahko opravimo na suho, z brivsko peno ali kar med tuširanjem, saj je Philips Click&Style vodoodporen. Druga glava, trimer, ponuja pet različnih nastavitev dolžine brade. Brivnik Philips Click&Style YS534/17 Nastavek za oblikovanje dlak na telesu pa pomeni konec nevarnim škarjam in žiletam, saj je oblikovan posebej z namenom, da doseže vse dele moškega telesa in ne draži niti najobčutljivejše kože.

Brivski aparat Philips Click&Style YS534/17 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 89,99€, medtem ko je model YS521 (dva v enem) na voljo za 69,99€.

Philips Click&Style YS534/17 lahko hitro spremenimo iz brivnika v trimer ali v strižnik saj ima tri natančne in varne zamenljive brivske glave, posebej prilagojene mladim moškim.

Philips,Click&Style,YS534/17,brivnik,trimer,strižnik,mladi moški

 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.