Moški brivnik SensoTouch 3D


Brivniki SensoTuoch (tudi ti so prejeli nagrado Produkt leta 2013) moškim med in po britju zagotavljajo popolno udobje, brez draženja kože in izjemno gladko kožo. To dosežejo s popolnoma novim pristopom električnega britja, ki združuje napredne tehnologije. 

GyroFlex 3D je posebna, trodimenzionalna komponenta, ki omogoča, da brivnik popolnoma sledi obliki obraza in tako pobrije najmanjše, kot tudi malo daljše dlačice.

UltraTrack je nova, inovativna brivna glava, ki omogoča britje tesno ob koži brez odvečnega draženja.

AquaTec je vgrajeno tesnilo, ki moškim omogoča udobno suho britje; za tiste, ki med britjem prisegajo na uporabo gela za britje, pa brivnik poskrbi tudi za osvežujoče mokro britje.
Moški brivnik Philips SensoTouch
Philipsov brivnik odlikuje elegantna in ergonomična oblika ročaja, ki omogoča bolj preprosto uporabo. Ročaj je opremljen z naprednim LCD prikazovalnikom, ki nudi vpogled v preostale minute za britje, sporoča, kdaj je potrebno polnjenje brivnika in kdaj je potrebno očistiti glave. Brivniki SensoTouch 3D pa se pohvalijo še s posebnim čistilnim sistemom, ki očisti, podmaže in napolni brivnik ter nastavek za oblikovanje brade.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.