Gladka še pred poletjem

Philips s tretmaji za gladko kožo

Philips Lumea SC IPL epilatorPrihaja lepše vreme, zato bo več kože videlo sonce. Čas je torej za učinkovito epilacijo, ki po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic. Philips pravi, da je Lumea s tehnologijo IPL prava pot do gladke kože.

Preberi več

Gladko!

Za lepši obraz


Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealRemington i-LIGHT REVEAL je brezžičen, kompakten in hiter  aparat za odstranjevanje dlačic s tehnologijo IPL, ki je enostaven in primeren tudi za uporabo na težko dostopnih predelih telesa.  Z močjo svetlobe poskrbi, da bo vaša koža gladka in povsem brez dlačic.

Preberi več

Urejen bikini

Ga urejate sami?

Braun Silkepil Bikini Styler 1100 PinkOblikovanje bikini predela postaja vedno bolj pomembno in »ven štrleči« gozdički gotovo niso v ponos lastnicam, ki jih niso uredile. Urejen bikini pa poudari lepoto in lahko celo dvigne samozavest in z njo, kaj pravite, vašo divjo plat. Če imate Braun Silk-épil Bikini Styler 1100 Pink možnostim postavlja meje samo še vaša domišljija.

Preberi več

Nežno do gladkega

Braun Silk-épil 5


Braun Silkepil 5Pot do gladkih nog je bila včasih težka in gladkosti ni bilo lahko vzdrževati. Danes je lažje, saj imamo na voljo številne pomočnike, med kakršne sodi tudi Braun Silk-épil 5. Epilator, ki je namenjen uporabi v domači kopalnici in za odstranjevanje dlačic poskrbi z dvojnim sistemom ugodja Dual Comfort.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.