Depilator za suho in mokro


Philips SatinPerfectInovativen sistem SkinPerfect omogoča izjemno natančno, a hkrati tudi nežno puljenje dlačic, ki ne poškoduje kože. Za odstranjevanje dlačic na bolj občutljivih delih pa poskrbi priloženi fini depilator. Depilacijski set obsega še pinceto z lučko in ogledalom za oblikovanje obrvi, kar vam omogoča, da z enim izdelkom poskrbite za urejenost od glave do pet.

Philips SatinPerfect HigligtsSistem sestavlja nastavek s široko depilacijsko glavo, ki že z eno potezo omogoča optimalno odstranjevanje dlačic. To zagotavlja hitre rezultate, ki trajajo do nekaj tednov. Oba depilatorja je odslej mogoče uporabljati tako za suho, kot tudi mokro depilacijo, kar poenostavi in skrajša čas depilacije, saj ženska lahko vzdržuje gladko kožo vsak teden, tudi mimogrede, med prhanjem.

Philips SatinPerfectNeprijetni madeži vnete kože in mozoljčki prve dni po tretmaju odslej niso več zagata, saj saj so diski depilatorja prevlečeni s srebrnimi ioni, ki delujejo hipoalergeno in obenem preprečujejo nastanek alergij, povezanih z depilacijo. Za izredno natančno odstranjevanje tudi najkrajših dlačic so v glavo depilatorja vgrajeni keramični strukturirani diski ter nastavek za aktivno dvigovanje dlačic in hkratno masažo kože, kar zagotavlja nežno, do kože prijazno, a hkrati tudi izjemno učinkovito puljenje dlačic.

Philips SatinPerfectZa odstranjevanje dlačic na bolj občutljivih delih, kot so pazduhe ali bikini, je priložen fini depilator z manjšo depilacijsko glavo, ki zaradi priročne manjše velikosti omogoča natančno in udobno odstranjevanje dlačic. Nastavek je namreč oblikovan tako, da se popolnoma prilega linijam predela bikinija in pazduh ter tako zagotavlja udobno in natančno britje, glavnik pa poskrbi za preprostejše striženje dlačic pred depilacijo ali za prirezovanje predela bikinija.

Izvirna priloga v setu je pinceta Smart Tweezers z lučko in ogledalom, ki je namenjena urejanju obrvi in odstranjevanju
morebitnih dlačic, ki so se izmuznile depilacijski glavi.

V vrečki, v katero lahko spravimo ves komplet, je Philipsov novi depilator SatinPerfect HP6581/00, ki je že na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 149,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.