Philips Lumea Precision Plus

Tretja generacija

Philips Lumea Precision PlusŽenske v kopalnici ali dragih lepotnih salonih preživijo dolge ure, Lumea pa svilnato gladko kožo zagotovi s kratko nego vsakih nekaj tednov. Brezžični aparat deluje na podlagi inovativne tehnologije intenzivne utripajoče svetlobe IPL in tako prepreči ponovno rast dlačic. Pri Philipsu so 3. generacijo Lumee, ki je nastala v laboratorijih v Celovcu v sodelovanju s slovenskimi strokovnjaki, optimizirali za še hitrejše delovanje, posebej za predel obraza in nog.

Lumea Precision Plus SC2003 zagotavlja najhitrejši postopek odstranjevanja dlačic na popolnoma neboleč način in posledično poskrbi za dolgotrajno svilnato gladko kožo. Zahvaljujoč brezžičnemu delovanju in nastavkom, ki so prilagojeni za uporabo na večjih (noge) in manjših delih telesa (obraz, pazduhe, bikini linija), tako na popolnoma preprost in učinkovit način, v udobju lastnega doma, poskrbimo za odstranjevanje dlačic.

Philips Lumea Precision PlusAparat odlikuje hitrost odstranjevanja dlačic in dolgotrajni rezultati. Za tretma celotnega telesa, ki vključuje celotne noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu, je potrebnih manj kot 30 minut. Za najboljši učinek na začetku uporabe tretma v štirih ciklih opravimo vsaka dva tedna, nato pa Lumeo uporabljamo le še po potrebi.

Ker moramo tehnologijo IPL uporabljati najmanj 48 ur po izpostavljanju soncu, po uporabi pa se žarkom znova ne smemo izpostavljati vsaj 24 ur, je jesen pravi čas, da se odstranjevanja dlačic lotimo brez skrbi. Prav tako se te tehnologije ne sme uporabljati v bližini tatujev, permanentnih ličil in piercingov, ker s tem tvegamo nastanek opeklin.
 
Vgrajena akumulatorska baterija z dolgo življenjsko dobo brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov, kar zagotavlja, da opravimo popoln tretma obraza in telesa v enem kosu, brez vmesnega polnjenja baterije. Lumea Precison Plus se ponaša tudi s podaljšano življenjsko dobo, saj brez menjave žarnice ali drugih delov zagotavlja 100.000 svetlobnih utripov, kar ob normalni uporabi zadošča za 13 let.
Philips Lumea Precision Plus
Lumei je priložena priročna torbica za shranjevanje in lažje prenašanje na potovanjih. Na voljo je po priporočenih maloprodajnih cenah:
-    model SC2001 za 399 EUR,
-    nova Lumea Precision Plus (SC2003) za 499 EUR,
-    starejši model SC2002 pa je po ceni 449 EUR na voljo samo v trgovinah Big bang

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.