Za telo in obraz

Napredna tehnologija

Remington i Light Pro Face & Body IPL6000F

I-Light Pro je razvit v sodelovanju z dr. Barbaro Kubicka, znano poznavalko na področju napredne tehnologije za lepotne salone in specialistko estetske medicine, ki je med drugim povedala: „ Menim, da je Remingtonov i-Light Pro za obraz in telo najboljša IPL naprava za domačo uporabo na trgu, s tem pa tudi najbolj varen in učinkovit pripomoček za doseganje profesionalnih rezultatov v domačem udobju.


IPL

Remington i Light Pro Face & Body IPL6000F

IPL - Intenzivno pulzno svetlobo aparat oddaja v močnem in kratkem blisku, ki prodira globoko v kožo in preprečuje rast, saj oslabi korenine dlačic. Melanin v lasnem mešičku pod površino kože tako vsrka energijo IPL svetlobe, ki zavre nadaljnjo rast dlačice.

Remington i Light Pro Face & Body IPL6000Fi-Light Pro Face&Body  je v osnovi seveda namenjen ženskam, nikakršnih ovir pa ni, če ga uporabljajo tudi moški, ki se želijo znebiti odvečnih dlak. Morda boste težko verjeli, a takih gospodov je dandanes vse več, saj tudi moški iščejo urejen in uglajen videz.

Predvsem zaradi varnosti je zanimiv novo vgrajen senzor, ki omogoča odstranjevanje dlak kože in je ustrezen za vse kožne odtenke.

Raziskave

Remington i Light Pro Face & Body IPL6000F

Pri Remingtonu pravijo, da so klinične raziskave pokazale, da so v poprečju sodelujoči po preteklih 12 mesecih opazili 66% manj dlačic že po treh tretmajih, kar je podobno rezultatom po tretmajih s profesionalnimi napravami za odstranjevanje dlačic.

Celo telo

i-Light Pro Face & Body lahko uporabljamo za trajno zmanjševanje rasti dlačic* na nogah, rokah, podpazduhah, bikini liniji, hrbtu, prsih in ramenih. Z nastavkom za obraz ga lahko uporabljamo tudi na obrazu pod ličnico. Na nastavku so posebej oblikovane nove odprtine, ki svetlobi preprečujejo da bi dosegla oči. Po novem je med pulzi več časa – 4 sekunde - zato se v tem času sistem lažje ohladi in preprečuje kakršne koli poškodbe kože.

 i-Light PRO Face & BodyIPL6000F* je na voljo za 399.99 EUR.
Remington i Light Pro Face and Body IPL6000F

*Posamezni rezultati se lahko razlikujejo. Pri kliničnih študijah za telo so v poprečju sodelujoči po preteklih 12 mesecih opazili 66% manj dlačic že po treh tretmajih, kar je podobno rezultatom po tretmajih s profesionalnimi napravami za odstranjevanje dlačic.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.