Mokro in suho

Dve lepotni obdelavi z eno pripravo

Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaBraunov najboljši epilator Wet & Dry odstrani tudi najkrajše in najbolj drobne dlačice. Prednost take natančnosti se kaže predvsem v gladki koži in v učinku, saj zna dolgotrajna gladkost trajati celo mesec dni. To pa je v primerjavi s klasičnim britjem res neverjetno boljši rezultat. Piling deluje štirikrat bolje od ročnega drgnjenja. Krtačka za piling odstrani mrtve celice z masažo z mikro vibracijami, zato izboljšuje videz kože in ustvarja takojšnje rezultate.

Epilacija

Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaZ epilacijo lahko koža ostane gladka tudi do štiri tedne, s čemer se britje nikakor ne more kosati, saj sicer gladko obrita koža že po nekaj dneh pokaže prvi ščetine. Epilacija dlačice odstranjeni do korenin, zato za ponovno rast potrebujejo več časa kot dlačice, ki so bile odrezane na površini z britjem ali odstranjene z uporabo depilacijskih krem.

Ker so dlačice odstranjene ob korenini, so njihove konice ob ponovni rasti nežnejše in bolj gladke kot po britju. Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaTako so na dotik mehkejše. Dokazano je tudi, da dlačice rasejo z različno hitrostjo, zato jih po vsakem odstranjevanju do naslednjega praviloma zrase manj. Tudi to pomembno podaljša trajanje gladke kože in prihranek na času epilacije.

Pincete epilatorja pri odstranjevanju dlačic kože ne vlečejo neposredno, zato je učinek nanjo minimalen. Vodoodpornost omogoča možnost pomirjujoče epilacije v topli kopeli ali pod prho, kar zna biti še posebej prijetno v primerjavi z običajnimi, grobimi postopki odstranjevanja dlak.

Epilatorji Silk épil so na voljo z različnimi nastavki (brivna glava, nastavek za obraz), posebej zasnovanimi za doseganje boljših rezultatov na različnih in občutljivejših delih telesa.

Piling

Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaTakoimenovani mehanski “pilling” (brez skrbi, tudi če ga zapišete z enim l ne bo nič hudega) sodi med novejše muhe. Hvalijo ga zvezdnice, uporabnice in tudi prenekateri moški, zato je industrija že ponudila nekaj zanimivih izdelkov, ki z mehanskim pilingom v primerjavi z ročnim, hitreje odkrijejo novo plast celic na površini kože. Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaZaradi novih celic je povrhnjica bolj enakomerna in gladka, na dan pa pride naravni sijaj kože.

Braun pravi, da Silk épil 7 SkinSpa deluje štirikrat bolje od ročnega drgnjenja, zaradi česar do lepše kože vodi krajša pot z manj truda in časa. Odstranjevanje ostankov suhe in odmrle kože s pilingom je ključni postopek, s katerim zmanjšujemo tudi vraščanje dlačic, saj ‘očisti pot,’ po kateri bi dlačice morale rasti. Braun Silk Epil wet and dry SkinSpaSicer pa piling pomaga koži pri učinkovitejšem vsrkavanju poživljajočih ali vlažilnih losjonov, zato je kombinacija pilinga z uporabo losionov (ti naj bodo primerni za vaš tip kože) najbolj smotrna in daje odlične rezultate.

Braun Silk épil 7 SkinSpa sproža kar 3000 mikro vibracij na minuto, ki prek več kot 10.000 drobnih ščetin na ščetki masirajo in čistijo kožo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.