Dolgotrajno gladko

Kako do gladke kože doma

Philips Lumea IPL SCLumeo smo že spoznali, saj je priljubljena pomočnica mnogih lepih nog. Nova Philipsova Lumea bo prijateljstvo še utrdila, saj gre za izboljšavo znane in uveljavljene tehnologije, ki je v zadnji različici IPL SC2008/11še učinkovitejša od prejšnje.

Stran z dlakami

Lumea nezaželenim dlačicam na varen način, z nežno osvetlitvijo preprečuje ponovno rast, najboljše pri tem pa je, da jo lahko uporabljamo kar v intimi domačega doma. Tehnologija IPL (Intense Pulsed Light) pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic, pri čemer melanin, rjavi pigment v dlačnih mešičkih, absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno, zaradi česar dlačice izpadejo. Tako zaradi toplote, dokler tretmaje izvajamo v ustreznih časovnih presledkih, dlačice prenehajo rasti. Rezultat je dolgotrajno gladka koža.

Ena za vse

Philips Lumea IPL SCLumea odstranjuje vse tipe dlačic, tudi na najbolj občutljivih kotičkih našega telesa in obraza. Primerna je za vse vrste kože, največji učinek pa doseže s temnimi dlačicami na svetli koži. Potrebam vsake uporabnice se Lumea posebej prilagodi z eno izmed petih nastavitev jakosti svetlobnega utripanja.
    
V kompletu so tri nastavki, ki lajšajo prilagajanje. Velik za zares hiter tretma na večjih površinah kože, manjši z UV-zaščito za varno odstranjevanje obraznih dlačic ter poseben nastavek za bikini predel, s čimer še dodatno poskrbimo za higieno.

Brez bolečin

Philips Lumea IPL SCToplotna energija je neboleča. Za tretma celotnega telesa, ki vključuje cele noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu je potrebnih manj kot 30 minut. Tretma se na začetku nekajkrat opravi vsaka dva tedna, nato pa samo še po potrebi. Študije o učinkovitosti Lumee so namreč pokazale najmanj 75-odstotno zmanjšanje rasti dlak že v samo štirih ciklih.

Dobra baterija

Philips Lumea IPL SCLumeina vgrajena akumulatorska baterija brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov brezžične rabe brez nerodnega kabla, zato lahko opravimo popoln tretma obraza in telesa v enem kosu, brez vmesnega polnjenja baterije.

Philips Lumea IPL SCNova Lumea ima podaljšano življenjsko dobo, saj brez menjave žarnice ali drugih delov zagotavlja 140.000 svetlobnih utripov. Za tretma celega telesa potrebujemo približno 360 utripov, ki jih na začetku nekajkrat izvajamo na 2 tedna, nato pa na 6 ali celo 8 tednov. Tako lahko hitro izračunamo, da Lumea zadošča za številna leta brezskrbne rabe brez dodatnih stroškov z nadomestnimi deli.

Lumei je shranjena v priročni torbici, na voljo pa je po priporočenih maloprodajnih cenah: model SC1991za 299 EUR, SC2004 399 EUR, model SC2008 pa za 499 EUR.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.