Urejen bikini

Braun Silkepil Bikini Styler 1100 PinkPriročen in natančen

Urejen videz je vedno bolj pomemben. Gre za status, ki sega vedno globlje po družbeni lestvici i prav nič važno ni, če nekdo nima toliko pod palcem, da bi si lahko privoščil vrhunske tretmaje v dragih salonih. Potrebno je torej poiskati cenejšo in zakaj pa ne, priročnejšo rešitev. Konec koncev si nekdo lahko privošči salon, nima pa dovolj časa. Pa vendar, bikini mora biti urejen.

Braun Silkepil Bikini Styler 1100 PinkSe strinjate?

Braun je poskrbel, da je natančno prirezovanje na dosegu rok. Tudi naših! Ugotovili smo že, da urejen bikini zmore poudariti lepoto in okrepiti samozavest. Lahko celo izvabi na plan divjo plat in .... Braun Silk-épil Bikini Styler 1100 Pinkima glavo za natančno prirezovanje, s katero zlahka in hitro dosežemo želene oblike. Še več, Bikini Styler odstrani in prireže vse neželene  dlake v obrveh, na bikini predelu in na obrazu. Z njim lahko sprostimo svojo ustvarjalnost tudi na najbolj občutljivih delih telesa, ne da bi pri tem dražili kože. Možnostim postavljata meje samo še domišljija in ročna spretnost.


Serijska oprema

Braun Silk-épil Bikini Styler 1100 Pink ob nakupu prinese vse kar potrebujemo za učinkovito oblikovanje ne samo bikini predela, Braun Silkepil Bikini Styler 1100 Pinkpač pa tudi obrvi in drugih predelov, kjer je potrebno nekoliko porezati dlačice in oblikovati »frizuro«. Komplet obsega aparat Braun Silk-épil Bikini Styler 1100 Pink, nastavek za natančno prirezovanje, tanek nastavek za oblikovanje bikini predela, glavnik za prirezovanje 8mm in glavnik za prirezovanje 5mm. Braun Silkepil Bikini Styler 1100 PinkPrilagajanje predelom, ki jih urejamo je tako lažje, če izberemo ustrezen dodatek. S časom se naberejo tudi izkušnje in rokovanje postane še enostavnejše, kot ob prvih prijemih, tako, da zlahka in hitro dosežemo želene oblike in ustrezno dolžino dlak. Tudi tistih v obrveh, na bikini predelu in na obrazu, kjer so posegi neboleči, enostavni in brez draženja kože.

_

Braun,Silk-épil,Bikini,silkepil,urejene,dlake,plaža

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.