Nežno do gladkega

Epilacija in čiščenje

Braun Silk-épil 5 5-329 Young BeautyBraunov Silk-épil 5 je epilator, ki ponuja tudi krtačko za čiščenje obraza, zaradi česar se njegova uporabnost pomembno razširi. Z njegovo redno uporabo lahko naredimo pomemben korak naprej pri gladkih nogah, saj je končni rezultat tudi do štiri tedne gladkih nog, s prej omenjenim nastavkom, ki ga Braun s Silk-épilom ponuja za obraz pa lahko prav vsak dan poskrbimo za čisto in sijočo kožo obraza.

EpilacijaBraun Silk-épil 5 5-329 Young Beauty

Braun Silk-épil odstrani tudi najkrajše dlačice in zagotavlja rezultate, s katerimi se voskanje ne more primerjati. Braunov Epilator lahko uporabljamo v domači kopalnici, oziroma kjerkoli je uporaba epilatorja priročna, saj ni preglasen in nežno odstrani tudi najkrajše dlačice pri korenini. Noge so po epiliranju gladke, ker pa so nove dlačice, ki zrasejo po epilaciji tanjše, so tudi tako zoprna strnišča praktično pozabljena. Pri Braunu pravijo celo, da prirastka po redni uporabi Silk-épilla, ni kar 4 tedne.

Imate radi ugodje

Braun Silk-épil 5 5-329 Young BeautySistem ugodja Comfort System je sistem, ki ga je Braun namenil nežni epilaciji s kombinacijo masaže in hlajenja.  Zato ima Braun Silk-épil 5 visokofrekvenčne masažne valjčke, ki zagotavljajo posebej nežno epilacijo in hladilno rokavico, ki kožo ohladi in pripravi na epilacijo, po njej pa jo pomiri.

Tehnologija za učinkovito epilacijo

Braun Silk-épil 5 5-329 Young BeautyBraunov tehnološki preboj, s katerim je epilacija bolj učinkovita kot kadarkoli doslej, pa je tehnologija Close-Grip. Gre za 40 pincet, ki so zasnovane tako, da se zaprejo pod najboljšim kotom in zgrabijo dlačice še bližje koži. To omogoča odstranjevanje tudi najkrajših dlačic, do najmanjše dolžine 0,5 mm. Braun Silk-épil 5 ima tudi tako imenovane SoftLift Tips, ki dvignejo tudi dlačice, ki ležijo tesno ob koži. Usmerijo jih proti pincetam, ki jih potem odstranijo. Če se kakšna skrije, je tu še Smartlight, ki odkrije tudi najbolj skrite dlačice in nam omogoči njihovo odstranjevanje. Prijetni epilaciji je namenjen še sistem visokofrekvenčne masaže, ki spodbuja kožo in učinkovito blaži neprijeten občutek puljenja med epilacijo.

Braun Silk-épil 5 ima gibljivo glavo,ki se lahko vrti do 15 stopinj naprej in nazaj. Tako se bolje prilagaja  konturam telesa, zagotavlja večje udobje in temeljito odstrani dlačice ter ohranja najbolj ugoden položaj epilatorja med uporabo. Prilagajanju sta namenjeni dve hitrosti delovanja, s katerima na Braunovi napravi epilacijo prilagodimo svojim občutkom in seveda občutljivosti kože. Vsi modeli Braun Silk-épil 5 imajo vodotesno ohišje, zato jih lahko temeljito očistimo kar pod tekočo vodo, to pa pomeni, da lahko Braunov Silk-épil 5 uporabimo tudi v kadi ali pod prho.

Tudi za obraz

Braun Silk-épil 5 5-329 Young BeautyKrtačka za čiščenje, ki je del kompleta Braun Silk-épil 5,  odstrani z obraza ličila in nečistoče šestkrat bolje od čiščenja z rokami. Pravijo, da je dovolj ena sama minuta dnevno, da bi se poznali učinki, koža pa postala bolj sveža in gladka. Če želimo doseči globinsko čiščenje por, odstraniti ličila in nečistoče z lic, T-predela obraza in brade, je uporaba krtačke zagotovo priporočljiva, saj 60.000 mikrodotikov na sekundo s kože nežno odstrani odmrle celice in naredi polt je bolj enakomerno in gladko. Braun Silk-épil 5 5-329 Young BeautyBraun Silk-épil 5 bo pri uporabi krtačke dal še boljše rezultate, če jo bomo uporabljali tudi v vodi in z najljubšim čistilnim izdelkom.

Menjava krtačke z nadomestno (originalni deli Braun Silk-épil 5), je ob redni uporabi priporočljiva vsake tri mesece, saj tako obdržimo najboljši učinek čiščenja in masiranja obraza.

Kaj je v kompletu

Braun Silk-épil 5 v kompletu prinaša osnovni aparat za epilacijo, katerega uradna oznaka je Braun Silk-épil 5 5-329 Young Beauty, poleg njega pa so v kompletu še krtačka za čiščenje obraza, hladilna rokavica, ščetka za čiščenje epilatorja in priključna vrvica.


Braun Silk-épil 5,epilator,gladke noge,masaža obraza,odstranjevanje dlak,

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.