Philips Satin Soft

Svilnata koža z depilatorji Philips SatinSoft  

Hitra, učinkovita in dolgotrajna depilacija je ključna za zaposleno žensko. Vse to nudijo novi Philipsovi depilatorji SatinSoft, ki poleg vsega kožo še negujejo. Svilnat dotik omogočajo pincetni diski z ioni, ki dlačice odstranijo nežno, pri čemer jih ne strgajo. So tudi hipoalergenični, kar zagotavlja maksimalno higieničnost. Priloženi so nastavki za občutljive predele telesa, masažo in piling.

Vodotesna glava

Depilator Philips SatinSoft HP651xDepilacijska glava vseh depilatorjev SatinSoft  je popolnoma vodotesna, vendar pa sta modela HP 6522 in HP 6521 popolnoma vodotesna in zato primerna za uporabo tudi pod tušem. Philipsovi depilatorji SatinSoft do 30 minut delujejo na akumulator, kar omogoča udobno depilacijo brez nadležnega priključnega kabla. Zaradi vseh naštetih lastnosti so primerni za potovanja – tudi kampiranja, ko priključek na električno omrežje ni vedno pri roki.

Depilatorjem sta priloženi ščetka za čiščenje in torbica za shranjevanje. Na voljo so v trendovskih odtenkih modre, roza in vijolične barve.

Priporočene cene za depilatorje Philips Satin Soft so: 89,99 € za model HP6522, 79,99 € za model HP 6521, 69,99 € za model HP 6520 in 59,99 € za model HP 6519.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.