Gladko!

Remington i-Light REVEAL

Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealLe katera med nami ima toliko sreče, da se še ni spopadla z motečimi dlačičami na obrazu ali drugod po telesu? Česa vse nismo poskusile, da bi se jih znebile.  

Remington v boju proti dlačičam zmaguje s svojim aparatom, ki uporablja tehnologijo Propulse, s katero omogoča penetracijo globoko v kožo, do lasnega mešička, kjer se svetlobna energija absorbira direktno v korenino dlačice ter tako prekine cikel rasti. Prezapleteno? No, po domače to pomeni, da i-Light korenino nadležnih dlačic tako močno »posonči«, da ta odmre, dlaka pa odpade ne da bi za seboj pustila svojih ostankov. Koža je tako gladka, kot bi tam dlak nikoli prej ne bilo.

Brezžično

Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealRemington i-LIGHT REVEAL deluje brezžično. Je tudi kompakten in hiter ter enostaven za uporabo. Lahko ga uporabljamo na težko dostopnih predelih telesa, kot so podpazduhe in bikini linija. Z njim lahko dosegamo izredne rezultate, prav pa je, da upoštevamo razlike, ki nastanejo zaradi kože in njenih značilnosti. Pri kliničnih raziskavah za telo so sodelujoči  v povprečju opazili  66% zmanjšanje rasti dlačic v 12 mesecih, že po treh tretmajih. Remington pravi, da je to primerljivo in podobno rezultatom profesionalnih naprav za odstranjevanje dlačic.

Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealPrednosti

Nekaj pomembnejših prednosti aparata z Intense Pulse Light (IPL) tehnologijo lahko hitro naštejemo. Med bolj važnimi so denimo trajno zmanjšanje rasti dlak, enostavna uporaba tudi na težje dostopnih delih telesa, odobravanje dermatologov in seveda brezžično delovanje. Utripanje lahko nastavimo na 3 stopnje energije, ki jih spremljamo prek LCD zaslona. No, da se vseeno ne zmotimo, so tu še štiri zaščitna tipala, ki preprečijo, da bi naredili kaj narobe. Komplet vsebuje še čistilno krpico ter torbico za shranjevanje.

Za temne dlake

Odstranjevalec dlačic Remington i-light RevealIPL je uveljavljena tehnologija, ki se že več kot 15 let uporablja po vsem svetu. Energija svetlobnega impulza deluje na temno obarvane predmete, zato so najboljši rezultati vidni na temnejših dlakah. Sistem i-Light REVEAL ni učinkovit na naravno belih, sivih, blond ali rdečih dlačicah na telesu in obrazu.

Rezultati sicer niso takojšnji, vendar bo večina uporabnikov opazila manj dlačic že teden ali dva po začetku obdelave. V tem času je lahko videti, kot da dlake še vedno rastejo, vendar se v resnici izrivajo, zato je pomembno je nadaljevati  vse dokler obstaja aktivna rast dlačic.

Polnjenje popolnoma izpraznjenega aparata traja uro in pol, če se mudi, pa velja izkoristiti funkcijo hitrega polnjenja, ki se opravi v 15 minutah. Polna baterija zagotavlja približno 100 utripov.


Remington i-LIGHT REVEAL je brezžičen, kompakten in hiter aparat za odstranjevanje dlačic s tehnologijo IPL,  primeren za uporabo na težko dostopnih predelih telesa, kjer z močjo svetlobe odstrani dlačice.

remington,i-light,reveal,dlačice,obraz,ipl

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.