Gladka še pred poletjem

6 do 8 tednov pred poletjem

Philips Lumea SC IPL epilatorSte prešteli tedne, ki nas ločijo od poletja? Čas, ko bomo soncu kazali čim več kože, je ravno tako daleč, da lahko z Lumeo poskrbimo za kožo brez dlačic. Preprosti in hitri tretmaji celega telesa v udobju in intimi lastnega doma že po treh uporabah Lumee vsaka dva tedna zagotovijo do 8 tednov zares gladke kože, tudi na obrazu. Philips očitno ve, kaj je treba početi pred poletjem. Kaj pravite?

Brez britja, srbenja in draženja kože

Philips Lumea SC IPL epilatorKončno lahko zares opustimo britje, tretmaje z depilatorji, voskanje ali obiske pri kozmetičarki in jih zamenjamo za vedno gladko kožo, brez vraščenih dlačic, mozoljčkov ali rdečice. S Philipsovo Lumeo, ki s tehnologijo IPL z nežnimi svetlobnimi impulzi po naravni poti preprečuje ponovno rast dlačic, si lahko v udobju in intimi doma v manj kot 30 minutah uredimo noge, pazduhi, linijo bikini in morebitne brčice na obrazu.

Dovolj so že trije tretmaji vsaka dva tedna, da poskrbimo za najmanj 75-odstotno zmanjšanje rasti dlak(rezultati testiranja na predelu nog, merjeni 2 tedna po 3. tretmaju), koža pa ostaja gladka kar do osem tednov. S tem se potem ukvarjamo samo še po potrebi, ko opazimo, da je čas za to.

Z IPL nad nadležne dlake

Philips Lumea SC IPL epilatorNežni svetlobni impulzi vplivajo na melanin, barvni pigment v dlačnih mešičkih, ki absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno, zaradi česar dlačice izpadejo. Odstranjujemo lahko vse tipe dlačic, tudi na bolj občutljivih kotičkih našega telesa in obraza, brez skrbi za vraščene dlake, mozoljčke ali rdečico. Pred uporabo moramo le preveriti, katera od petih stopenj svetlobnega utripanja bo najprimernejša za naš tip kože in odtenek dlačic.

Obvezno pred sončenjem

Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije, poudarja, da smemo IPL uporabljati najmanj 48 ur po izpostavljanju soncu, pred tem pa je treba kožo skrbno preiskati za morebitno še prisotno rdečino. Po uporabi se vsaj 24 ur ne smemo izpostavljati sončnim žarkom, pred aktivnostmi na prostem pa moramo nanesti zaščitni faktor vsaj 30. Solarijev pred in po uporabi IPL ne smemo obiskovati, prav tako se te tehnologije ne sme uporabljati v bližini tatujev, permanentnih ličil in piercingov.

Z žico ali brez nje

Philips Lumea SC IPL epilatorLumea je na voljo v brezžični različici ali pa v cenejši različici z električnim kablom. Akumulator zadošča za celoten tretma brez vmesnega polnjenja. Novi modeli prinašajo podaljšano življenjsko dobo, saj imajo vgrajeno trajno žarnico z življenjsko dobo kar 140.000 svetlobnih utripov, kar prinaša številna leta brezskrbne rabe brez dodatnih stroškov z nadomestnimi deli, saj za en tretma celotnega telesa potrebujemo v povprečju le 360 utripov.

Poleg brezžičnega modela Philips Lumea SC2008 sta na voljo še dva z električnim kablom, ki sta cenovno ugodnejša. Najbolj kompakten model Lumea SC1981 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 249 €, model SC1982 po 204 €. Najboljši model Philips Lumea z vgrajeno baterijo SC2008 pa je na voljo po 499,99 €. V prihajajočih dneh številni prodajalci ponujajo tudi akcije in izredne popuste, zato so lahko cene za posamezen model občutno nižje.

V lepem vremenu rade pokažemo svojo kožo, zato je čas je torej za učinkovito epilacijo z aparatom Philips Lumea s tehnologijo IPL.
Philips Lumea SC IPL epilator

philips,lumea,epilacija,depilacija,ipl,lepe noge,gladka koža

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.