Odstranjevalec dlak Remington


Primeren je tako za ženske kot za moške, poleg tega pa je nežen do kože in ima vgrajen senzor za prepoznavanje različnih tenov, s čimer se zagotovi, da se bo IPL tretma izvajal samo na tenih kože primernih za tovrstno obdelavo.

Propulse

Pomembna značilnost i-Light Pro je inteligentna funkcija Multi-Flash za kontinuirano utripanje, ki skupaj s tehnologijo Propulse - utrip na 2 sekundi in dejstvom, da z njim lahko obdelamo večje površine kot z laserjem, zagotavlja, da je en najhitrejših IPL sistemov na tržišču.

Remington I-Light Pro tako zanjo kot za njega...Priročen, zanjo in zanj!

i-Light deluje priključen na omrežje in ga lahko uporabljate v udobju vašega doma. Ta sistem za dolgotrajne rezultate odstranjevanja neželenih dlačic lahko uporabljajo ženske in moški na nogah, rokah, podpazduhah, bikini liniji, prsih, hrbtu in ramenih.Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.