Philips SatinPerfect


Ženski depilatorji Philips SatinPerfect zagotavljajo hitro, učinkovito in manj bolečo depilacijo. Lepa in gladka koža ostane še najmanj štiri tedne po uporabi. Edinstvenost depilatorjev SatinPerfect se skriva v posebno oblikovani in razširjeni depilacijski glavi, sestavljeni iz keramičnih diskov, ki zaradi inovativno zasnovane površine zagotavljajo boljši oprijem in tako odstranijo več dlačic že pri prvem potegu.

Nagrajene depilatorje odlikuje aktiven sistem za dvigovanje dlačic, ki z rahlimi vibracijami dviguje ležeče dlačice, kar zagotavlja učinkovito odstranjevanje tudi najkrajših dlačic, obenem pa deluje tudi kot sistem za nežno masiranje in stimulacijo kože ter preprečuje razdraženost in močno rdečico kože. Depilator navdušuje tudi z vgrajeno lučko Opti, ki razkrije in omogoča odstranjevanje še tako drobnih dlačic.

Depilatorju so priloženi dodatni nastavki za britje, prirezovanje in oblikovanje dlačic ter brezžični mini depilator za občutljive predele, kot je linija bikini. Tu je še pinceta z lučko in ogledalom, ki omogoča idealno oblikovanje obrvi.

 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.