Valovito

Valovito

Remington Silk Oblikovalnik za valove CI96S1

Remingtonova paleta profesionalnih pripomočkov za oblikovanje las med svoje člane šteje tudi oblikovalnik za valove. Seveda ne gre za morske, pač pa za valove, ki si jih tako rade ustvarimo zaradi lepše pričeske. Jih obožujete?

Preberi več

Ravni lasje

Silk S9600

Ravnalnik las Remington Silk S9600

Ste med tistimi, ki sovražijo kuštravost? Če ravnate svoje lase kar doma, potem za to potrebujete dobro orodje, zato je nova Remingtonova linija kot nalašč za vas, saj ponuja številne pripomočke, med njimi tudi dober ravnalnik za lase.

Preberi več

Corioliss likalnik za lase

Likalnik las Corioliss C2
Nano silver tehnologija je poškropljena po ploščah, tako da se z uporabo Coriolissovega likalnika za lase  C2 na ploščah naredi prevleka, ki očisti in ubije 99,9% bakterij na vaših laseh. Sedaj lahko istočasno stilsko obdelate in očistite vaše lase.

Preberi več

Likalnik las GA MA


Likalnik Las GA MA CP3Likalnik las GA MA CP3 electronic ceramic tourmaline vašim lasem povrne sijaj in jih z močjo ionov utrdi, kot bi jih urejali v profesionalnem salonu. Njegova uporaba je preprosta in prilagojena več vrstam las.

Preberi več

Likalnik las Imetec


Likalnik las Imetec Bellissima Absolute 1290RLikalnik Bellissima Absolute 1290R je prvi likalnik las, ki se ponaša s kar 4 grelnimi elementi in edinstveno infrardečo ION tehnologijo z dvojnim delovanjem, ki zagotavlja absolutno ravne lase po celotni dolžini, od korena do konic.

Preberi več

Likalnik las Sassoon


Likalnik las Sassoon NanoLikalnik las  Nano se ponaša s keramičnimi nano ploščami, ki so prevlečene s turmalinom. Visoka kakovost keramike zagotavlja gladek in dolgo trajajoč zaključek. Uporaba likalnika vsakokrat zagotavlja neverjetne učinke. Keramična toplotna tehnologija zagotavlja enakomernejši prenos toplote, hkrati pa je nežna do vaših las in ustvarja svilnat in gladek videz poln sijaja.

Preberi več

Likalnik las Valera


Likalnik las Valera Swiss-X DigitalTisoče profesionalnih stilistov po vsem svetu pri svojem delu vsak dan izbere aparate za oblikovanje las Valera Professional. Linija vključuje pripomočke za oblikovanje las najvišje kakovosti, ki olajšajo delo, obenem pa varujejo lase pred poškodbami.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.