Umazano perilo

Mitićeva, Avdić in Siemens


Pralni in sušilni stroji Siemens iSenroricSiemens se je v Sloveniji odločil za zanimivo predstavitev novih pralnih strojev. V Muzeju sodobne umetnosti Metelkova v Ljubljani sta umazano perilo prala in sušila Denis Avdić in Ana Marija Mitić, ki sta bila nad novimi pralnimi in sušilnimi stroji Siemens s tehnologijo iSensoric vidno navdušena.

Preberi več

Sharp pere in suši

Novi pralni in pralno sušilni stroji Sharp


Sharp v Evropi uvaja Pralne in pralno sušilne strojeSharp v Evropi razširja svojo ponudbo z novo kategorijo pralnih in pralno-sušilnih strojev. Ker Slovenija spada v vzhodnoevropski del Sharp Electronics s centralo na Poljskem, je ena izmed prvih držav, kjer bodo pralni in pralno-sušilni stroji na voljo. Do sedaj so bili na prodaj le na azijskem, predvsem na Japonskem trgu.

Preberi več

Popolno pranje

AEG ÖKOMix


Pralni stroj AEG OKOMixNovi pralni stroj AEG ÖKOMix  pranje perila interpretira nekoliko drugače, pri tem pa dosega odlične rezultate. Izbira programa je seveda naša, vendar ne glede na to kateri program izberemo, pralni stroj AEG ÖKOMix vsakič poskrbi za čista oblačila.

Preberi več

Kombinacija

Popolno pranje in sušenje

Pralno sušilni stroj AEG OkocombiAEG ima nov pralno-sušilni stroj, ki  nudi celovito nego perila v eni napravi. ÖKOKombi (L99695HWD) je še izpopolnjena rešitev dva v enem, ki omogoča pranje in sušenje v istem stroju, ob energijsko učinkoviti kombinaciji, ki je v tem trenutku vodilna v segmentu.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.