Mehurčki

Aktivna pena

Pralni stroj Samsung WF10724 EcobobblePri ecobubble™ tehnologiji se je Samsung spomnil enostavne zvijače, ki se je gotovo še vsi spominjamo iz svojega otroštva. Voda in pralno sredstvo (prašek) se v povezavi z zrakom penita in tvorita številne majhne penaste mehurčke, ki združeni tvorijo plast pene. Ta se vpije v perilo (tkanino) in zaradi večje površine prodira hitreje in globlje kot pralno sredstvo pri pralnem stroju z običajnim dovajanjem vode. Perilo se tako temeljito opere že pri temperaturi v 20°C. Energijski prihranek je izreden in zelo očiten na računu za elektriko. Pranje pri nizkih temperaturah pa ni prizanesljivo samo do denarnice, pač pa tudi do najljubših oblačil. Ta se med pranjem pri nizkih temperaturah bolje ohranijo, predvsem barve pa ostanejo enake kot pred pranjem.

Nega perila

Pralni stroj Samsung WF10724 EcobobblePri ecobubble™ tehnologiji z aktivno peno nastaja penasta zmes, ki se kot zaščitna plast porazdeli po vlaknih perila in tako ščiti pred prekomernim drgnjenjem in obrabo. To se še posebej izkaže pri funkcionalnih oziroma tako imenovanih outdoor oblačilih, ki kljub strojnemu pranju dlje časa ohranjajo svojo vodoodporno funkcijo.

Čiščenje bobna

Pralni stroj Samsung WF10724 EcobobbleKdo med nami si ne želi, da bi se perilo vedno pralo v čistem bobnu brez vonjav ali madežev, ki bi ostali zaradi predhodnih pranj? Samsung se je odločil, da bo boben pralnega stroja WF WF10724 vedno čist in dišeč. Zato je poskrbel, da nas pralni stroj kar sam spomni, kdaj je čas za vklop programa za čiščenje bobna. Ta deluje povsem brez dodatkov kemijskih sredstev.


Diamond

Diamond ali negovalni boben, kot ga »pojasnjevalno« imenujejo pri Samsungu, skrbi za pravo nego našega perila. Zaradi manjših odtočnih odprtin, nameščenih v vdolbinah, ki imajo obliko diamanta, se perilo ne stisne v odprtine, pač pa nežno drsi prek njih.

Sladkorčki

Pralni stroj Samsung WF10724 Ecobobble

Pomembne zadeve, na katere včasih ob nakupu pozabimo, ker smo se zagledali v obliko ali zgolj nekaj funkcij, ki ob ceni tudi odločajo o nakupu, si je mogoče potrebno tudi zapisati. Na našem listku ob nakupovanju pralnega stroja bi gotovo našli zapisane besede hrup, voda in elektrika. Tale Samsung bi vse tri verjetno kar dobro odpravil, saj ima zelo tih motor (izrednega pomena, če veliko perete ponoči), sistem s senzorji, ki preprečuje vodna presenečenja, obenem pa sodi v razred A+++, kar pomeni, da je izredno varčen.

Zmogljivost

Pralni stroj Samsung WF10724 Ecobobble

Čeprav je Samsung WF10724 standardno velik (85 x 60 x 60 cm), ima zmogljivost 8kg perila, ki ga skozi 33cm veliko odprtino brez velikega truda tudi spravimo vanj.

Samsung za Super Silence motor ponuja kar 10 letno jamstvo. To pa zveni prepričljivo, kaj pravite?

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.