Šesti čut v barvah

Dovolj je le 15°C

Pralni stroj Whirlpool AWO/E91402Zaradi nove tehnologije 6TH SENSE Colours je Whirlpoolov pralni stroj izredno obziren do vseh tkanin in barv, saj zanje ponuja tri možnosti 6TH SENSE Colour. Whirlpool jih je razvil posebej zaradi boljšega ohranjanja tkanin in barv.

Inovativna opcija Colours 15°C, ki ponuja enako zmogljivost pralnega cikla 40°C že pri samo 15 °C[1], zagotavlja, da tudi najživahnejše barve ostanejo nespremenjene, saj jih vroča voda ne more poškodovati.Asimetrično vrtenje

Pralni stroj Whirlpool AWO/E91402

Inovativna tehnologija Wave Motion Technology z dvosmernim pogonom bobna omogoča, da se oblačila bolj enakomerno razporedijo v njem. To omogoča učinkovitejše vpijanje pralnega sredstva, kar pomeni, da lahko temperaturo pranja znižamo na minimum. Celo tja do 15°C, ne da bi se odrekli zmogljivosti in kvaliteti pranja.

Eco ali Green Sense?

Pralni stroj Whirlpool AWO/E91402Pralni stroj 6TH SENSE Colours je obziren do tkanin in njihovih barv, ob tem pa ne pozablja na okolje. Sodi namreč v tako imenovano Green Generation, ki zagotavlja varčevanje z vodo in energijo ter optimizacijo porabe pralnega sredstva s tehnologijo 6TH SENSE.
Vse, kar moramo storiti je, da vstavimo perilo v stroj in izberemo program ter tip pralnega sredstva (ali gre za tekoči prašek ali prašek v prahu). 6TH SENSE bo namesto nas naredil vse drugo. S pomočjo posebnih senzorjev bo prepoznal količino perila in samodejno prilagodil porabo sredstev. Strojna »pamet« ves čas spremlja pralni cikel in s tem  zagotavlja do 70% privarčevane energije, vode in časa[2], saj priporoča točno količino pralnega sredstva, ki je potrebna za dober rezultat. Nič več, nič manj.

Pršenje

Pralni stroj Whirlpool AWO/E91402

Spray Rinse je nova Whirlpoolova patentirana rešitev, za katero pravijo, da uravnovesi porabljene energente in kemikalije, zmogljivosti in celo osebno zdravje. V bistvu gre za hidravlični sistem, ki razprši vodo pod visokim tlakom neposredno v boben. To počne v dveh posebnih fazah, s čemer izboljša izpiranje, porabo vode pa zmanjša do 20%[3].
Zanimiva je njegova kombinacija s spodnjim silikonom (dnom), s katero zmanjšuje razvoj bacilov in alergij, ki jih povzročajo ostanki odvečnega pralnega sredstva na tkanini.


[1] Testirano na nemškem inštitutu WFK. Inštitut za uporabne raziskave izvaja testiranja učinkovitosti delovanja pralnih sredstev, čistilnih in dezinfekcijskih sredstev, teste aparata in preiskave procesov kot tudi dezinfekcijo in higienski nadzor. www.wfk-iaf.de
[2] Primerjava maksimalne obremenitve in 1 kg obremenitve v stroju s funkcijo 6TH SENSE pri hitri opciji Cotton 60° +.
[3] V primerjavi z enakim pralnim strojem Whirlpool brez opcije Spray rinse.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.