Čisto čisto!

Prilagodljiva tehnologija

Pralni stroj Gorenje SimplicityDa je tehnologija namenjena nam, ki jo uporabljamo je sicer res, a nekako nismo vajeni, da se nam tudi prilagaja, da ima nekakšen spomin, ki si zapomni naše izbire. Če gre za pralni stroj, zagotovo ne. No, pralni stroji Gorenje Simplicity se lahko pohvalijo z inovativno senzorsko tehnologijo po imenu SensorIQ, ki s številnimi vgrajenimi tipali zagotavlja najbolje uravnotežen rezultat, čeprav zna tudi prihraniti energijo, vodo in - pomembno, kaj? - naš čas!

Tipala (senzorji) neprenehoma spremljajo proces pranja in na osnovi zbranih podatkov samodejno prilagajajo proces glede na izbrani program in težo pranega perila. Nedvomno gre za pralni stroj z naprednimi lastnostmi, vključno z varčnim delovanjem A+++ (A-30%) in preprostim načinom upravljanja. Ta poteka prek enega samega logičnega gumba (saj ga v liniji Simplicity že kar dobro poznamo) se uvrščajo med najbolj dovršene in učinkovite pralne aparate na trgu.

AdaptWash

Pralni stroj Gorenje SimplicityTehnologija imenovana AdaptWash - gre za prilagajanje uporabniku in njegovim potrebam - dodatno poenostavlja pranje, saj si stroj zapomni naše nastavitve. Na primer nastavitev centrifuge za posamične prednastavljene programe pranja. Prav tako si zapomni, ali smo pri izbranem programu dodatno izbrali povišan nivo vode ali funkcijo predpranja. Ob ponovni uporabi istega programa nam bo stroj ponudil zadnje izbrane nastavitve, ne da bi s ponovnim izbiranjem tratili čas. Uporaba je tako preprostejša.

Pralni stroj Gorenje SimplicityIzvirne in sodobne rešitve, kot so učinkoviti programski algoritmi, boben OptiDrum ter optimalno močenje perila QuickWetv povezavi z inteligentno senzorsko tehnologijo SensorIQ zagotavljajo odločne energijske učinke. Sami lahko prispevamo k dodatnim prihrankom in varovanju okolja z ekološkimi izbirami, kot je pranje pri nižjih temperaturah, s premišljenim odmerjanjem pralnega poraška in morebitnih dodatkov, nenazadnje pa tudi s pranjem v času cenejše nočne tarife električne energije. To je povsem enostavno, saj imajo vsi modeli pralnih strojev Simplicity možnost prednastavitve začetka pranja do 24 ur, ki je enostavna in omogoča, da bo perilo oprano točno takrat, ko ste si vi zamislili.

Prednastavljenost

Pralni stroji Simplicity imajo številne prilagojene prednastavljene programe za pranje različnih vrst perila, ki pranje olajšajo tudi tistim med nami, ki nismo prav vešči izbire temperatur, obratov in drugih funkcij. Na voljo je tudi varčni in hitri QuickWash program, ki bombažna oblačila opere in osveži pri 30 °C v samo 17 minutah. To nam omogoča varčevanje z vodo in energijo.  In s časom tudi, posebno še, če peremo nekaj ne prav umazanega in se nam morda mudi, ker bi radi ravno to kmalu oblekli. V kombinaciji s sušilnim strojemje oprano perilo lahko zelo hitro tudi oblečeno. 

Brez bakterij

Pralni stroj Gorenje SimplicityPralni stroj opere veliko perila in obrne številne umazane stvari, zato je prav, da skrbimo tudi za higieno notranjosti stroja. To sami težko storimo, saj je okrog bobna veliko prostora, do katerega ni dostopa. Pri pralnem stroju Simplicity za čistočo bobna skrbi samočistilna funkcija SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, brez perila pri 80 °C, in opravi z vsemi bakterijami, ki bi se lahko skrivale v kadi pralnega stroja.

Poleg standardne 7-kilogramske polnitve so pralni stroji Simplicity na voljo tudi v SLIM izvedbi. Vsi modeli so lahko v črni ali beli izvedbi.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.