Pametna pralnica

Pranje "na dotik"

Pralni stroj Samsung WW9000Nadzorna plošča ima zaslon na dotik z diagonalo 12,7 cm in je preprosta za uporabo. Stroj ima tudi opcijo pranja Auto Optimal Wash, ki uporablja štiri senzorske tehnologije, s katerimi določa najbolj primeren cikel pranja, temperaturo, čas pranja, izpiranje in hitrost obratov glede na količino in umazanost perila, ki jo je zaznal.

Mobistroj!

Pralni stroj Samsung WW9000WW9000 le samo pameten, je tudi hiter. Program Super Speed Wash s tovarniškimi nastavitvami opere 5 kg perila v samo 60 minutah, saj boben napolni z vodo z dvojnim dovodnim sistemom. Sicer pa ima še šest posebnih programiranih ciklov, imenovanih Specialty Cycles (Gardening, Cooking&Dining, Hygiene Care, Active Sports, Active Kids in Working&Everyday), ki nam omogočijo preprosto izbiro primernega načina pranja, ne da bi za to morali brskati po zapletenih nastavitvah.Nastavitve pranja zlahka nadziramo celo prek svojega pametnega telefona in aplikacije Smart Control.

Šparovec?

Pralni stroj Samsung WW9000WW9000 je "priden" tudi ko gre za porabo električne energije. Pri tem mu pomaga generator pene ecobubble, ki v krajšem času razredči detergent, ta pa hitreje prodre v tkanine, zato stroj porabi manj vroče vode. Samsung WW9000 deluje s pomočjo Samsungove digitalne inverterske tehnologije, ki samodejno prilagaja hitrost glavnih komponent glede na potrebe procesa. S tem uporabniki dobimo daljšo življenjsko dobo, manj hrupa in večje energijske prihranke, ki jih spremlja še 10-letna garancija na motor.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.