Sedi, 3 in pol!

Kilogrami in obrati

Pralni stroj Gorenje na testu ZPSPralni stroj Gorenje W8665K sodi med zmogljivejše, saj lahko opere do 8 kg perila, ki ga potem zavrti s kar 1600 obrati centrifuge in iz njega iztisne skoraj vso preostalo vodo. Pri tem pomaga tudi inovativen PowerDrive motor, zaradi katerega je uvrščen v energijski razred A+++ - 20%, kar pomeni celih 50 odstotkov nižjo porabo električne energije v primerjavi z energijskim razredom A.

Boben OptiDrum je inovativne oblike, narejen pa je iz nerjavnega jekla. Prilagojen je  učinkovitemu gibanju perila med procesom pranja in - kot radi zapišejo pri Gorenju - predstavlja pravi wellness za perilo. Perforacija bobna je oblikovana premišljeno, tako da velikost, oblika in število odprtinic zagotavljajo manjšo porabo vode in električne energije.

Tipala

Senzorsko samodejno zaznavanje teže perila TotalWeight in ostala tipala (senzorji) neprenehoma in ves čas pranja spremljajo dogajanje. Na osnovi zbranih podatkov, inteligentna tehnologija SensorIQ samodejno prilagaja proces pranja glede na izbrani program, vrsto in težo perila. Tako je zagotovljen najboljši rezultat pranja, pri tem pa tudi nadzor nad porabo energije in s tem prihranek  električne energije, vode in časa.

Triindvajset programov

Pralni stroj Gorenje na testu ZPSUčinkovito pranje perila nam omogoča kar 23 različnih programov pranja različnih vrst perila.  SensoCAREfunkcija je namenjena predvsem pranju perila po naših željah, saj pralni stroj ponuja  možnost izbire načina pranja, ki nam najbolj ustreza. Za uporabo običajnih programov pranja (bombaž, sintetika, mešano, občutljivo, volna), je možen izbor  med štirimi načini:  NormalCARE,  EcoCARE,  TimeCARE in  AllergyCARE.  Ti programi so zasnovani tako, da zagotavljajo vselej odličen pralni rezultat in popolnoma negovano perilo.

Pralni stroj Gorenje na testu ZPS

Trajnost

Vsak med nami si seveda želi tudi, da bi stroj trajal čim dlje, brez obiska serviserjev ali drugih težav. Pri Gorenju k temu bistveno pripomore grelec vode DuraHeat, ki je prevlečen z zaščitno plastjo niklja, na kateri se zaradi izjemne gladkosti nabira občutno manj vodnega kamna.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.